Forums : Sidnej

 Comment
Kako rehabilitovati Marija?
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
2012-03-02 01:57 PM
Vakum i dobra karma u kafani nisu dugo trajali...

Dok se eho od zatvorskih vrata koja su se zalupila iza naše dvojice regularnih „prostovana” još uvek cuje, pojavio se u kafani sveze pusteni Mario, komplet sa novim zatvorskim tetovazama i No1 „frizurom”.

Nisu mu ni belege od bukagija zarasle, a on je opet ovde napravio sranje! Nije stigao ni da saceka da se kafana „olomljena” od zadnje „shorke” popravi, a već je poceo da lomi flase i prevrce stolove!

Najbolje volem kad uvodno kaže „evo neću da psujem i prostachim”, pa onda u iducem paragrafu kaže nešto sto ima polu-smisla, i, umesto da tu stane i pusti ostale posetioce kafane da razmisle o tome šta je imao da kaže, on se odma uhvati za prvu flasu, olomi dno o astal, pa onda krene da pichi po svima redom ko Voja Seselj u Haagu, okine po majci, ocu i svemu po spisku, i zasere sve sto je rekao.

Ponasanje kao prava provincijska Srbenda, nema šta! Chovek ne stigne ni da mu odgovori, a on je već odlucio da je vreme za case bacanje i majki yebavanje!

e Mario, Mario...nazalost isti si kao i oni od kojih si pobegao! Kao da su sve ove godine koje si proveo u „demokratskoj” koloniju bile uzalud i ništa bre o demokratiji i slobodi govora nisi naucio!

Zašto uvek moras da zaseres svoj parole svojim nepotrebnim ispadima ovde i da se pokakis na to što si imao da kažeš?

Ajde malo vezbaj; „isprazni kloaku” na notepadu, pa onda odma izbrisi zadnji paragraf pre nego sto udaris „objavi” i ima da bude bolje!

Vidis, pljujes modernog sto te brise, a ne kapiraš da postoji razlika između slobodnog govora i vredjanja...nemoj pogresno da me shvatis, pljujem ga i ja ponekad kad zasluzi, svi mi pravimo greške, ali ti bre ne možeš ovde da izdrsis dva dana a da se ne nadjes opet u zatvoru.
Meni kažeš da sam poludeo, dok mi lepo u avataru stoji da sam već lood i time se ponosim. Čak stavise zahvaljujuci tamponovu, mladjem referentu u au governmentu, sam dobio i „dozvolu” da budem lood!

Stalno vredjas baku, ali radis to primitivno i prostacki, ne umes da se zaustavis na vreme i da pustis da tvoje reci imaju efekta, nego sve na kraju zgovnas sa par socnih kletvi i psovki. Šta sam joj ja dosad sve rekao, a eto, na totalno zaprepastenje nekih, ona me „voli”!

Ti si pravi „Voja Seselj” ovih diskusija, zato si stalno u tvoru...da si naprimer kao irski Gerry Adams, koji je po liku i delima milion puta gori od Voje, a vidi šta je dosad sve uspeo da uradi za svoj narod pametnom besedom i znajem kad je „point made” i treba da se stane. Da je Voja bar malkice ko on, gde bi nam kraj bio?

Dodje mi te zao ki brata Mario, ko sto mi je zao Brke sto sad robija zbog one boodale tamponova, dok za njega nemam trunke vremena i nadam se da mu sapun svaki dan na robiji „ispada” bar po jedamput dok se u zatvoru tusira!

Moderni, nadam se da ćeš naći malo tolerancije za ovo pisanije o Mariju i da ga nećeš (bar odmah) obrisati. Znam da nije lako sa njim, ali treba mu pomoći, jer njemu izgleda nije lako sam sa sobom.

asdfghjkl, ti si chova koji ovde ima najviše iskustva sa kazneno-popravnim reformama ljudi koji su „skrenuli” sa puta. Ima li sanse da se Mario reformishe, ili mislis da je „lost cause”??

Mario, Mario...kod tebe „free speech” izgleda znaci isto sto i „sex with strangers” Ajde razmisli malo o gore napisanom dok robijas najnoviji stretch, koji si posteno zaradio, pa napishi šta mislis kad „izadjes”, ali ne zaboravi da sam obrises zadnji paragraf, jerbo ako ne, moderni će da donese kante i cetke i obrisace sve, pa ode mast u propast!

Neka ti je laka robija, i pozdravi Brku dok si tamo!

Tvoj drug i obozavatelj, looodi Raven
bananas
(complicated mind)
2012-03-07 03:35 AM
E deqo, deqo,
je l to proso cunami kroz tvoj topiq?
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
2012-03-07 04:09 AM
Ureqla si modernog, kad si rekla da ne sakati viso onako gadno ko pre...

Dobro, u redu, zamolio sam ga da ne brise ovaj topic, bar ne odma, i eto nije obrisao. Things must be getting better. Thx moderni!
 Comment Remember this topic!

Looking for Unicorn Gifts?
.