Forums : Čikago

 Comment
Zastarevanje sudskog procesa.
brodarac
(Marinero)
2010-02-11 01:21 AM
Koji je vremenski rok da bi se pokrenula sudska tuzba protiv advokata u Chicagu, Illinois, koji je vodio spor u ime klijenta i napravio dogovor sa tuzenom stranom bez saglasnosti klijenta. Tako da je klijent ostecen.???
Molim komentar ako neko poznaje ovu materiju.
mazohista
(G-R-A-V-E-D-I-G-G-E-R)
2010-02-11 11:27 AM
2-3 Dana u vr' glave...
pacovw2
(xxxx)
2010-02-22 06:04 PM
Stara izreka: Ako ne možeš plot da preskocis ne idi u pasje svatove!
Ako ne govoris engleski obično ti nadju advokata koji govori tvoj jezik, on preuzima tuzbu i predaje drugom advokatu koji ne zna tvoj jeik, S tobom je dogovoreno recimo 25% uzima advokat, Ako tvoja odsteta recimo vrjedi 100 000 advokat bi dobio 25 000, on pravi dogovor sa tuzenom stranom koja mu daje 50 000, a ti si ga opunomocio da radi sve u tvoje ime. E sad protv koga bi se ti zalio? protiv onoga sto je primio tuzbu ili onoga što se dogovorio sa tuzenom stranom?
Ti kao osteceni doveden si pred lavirnit kroz koji nema sanse da prođes i da dokazes istinu!
Mene je lično prevario i još njih nekoliko sto ja znam Mike Maksimovich koji još s ponosom kaže da se ne plasi da će propasti dok je glupi Srba! Mi doseljenici koji smo dosli ovde u USA treba da se molimo Bogu da nam se nešto ne dogodi, jer mi sto slabo ili nikako ne govorimo engleski samo možemo biti Advokatima ovnovi za sisanje!
Oni su zavrsili prava znaju da nikom od nas neće pasti na pamet da se zali u njihovu komoru. A ako se i pozalis dobit će samo opomenu, a oponena je ništa ako je on svrno neki 50 000. Ti kao osteceni nisi se zalio on vara sledećeg jer sto je tebe prevario ne ide mu u rekord jer se nisi zalio kao ni ja sto nisam!
Bitno je da oni rade svoj posao!
brodarac
(Marinero)
2010-02-27 12:18 AM
Hvala na komentarima. Naravno da govorim engleski plus spanski, nije bas neki nivo ali dovoljno. Moj problem je bio poverenje u naše ljude.
I dan danas je isto, iako znam da po nekad gresim.
Nisam se zalio Komori jer sam ocekivao neku dalju pomoć od istih advokata. Svaka informacija mi je važna, unapred hvala.

 Comment Remember this topic!

Looking for PomPom Keychains?
.