Forums : Toronto

 Comment
Lola_LolaBelow viewing treshold. Show

Hajde da predvidjamo :)
Lola_Lola
2015-02-05 02:27 PM
Hajde da pokusamo da ostavimo sve naše razlike i netrpeljivosti po strani i da se malo usredsredimo na trenutnu situaciju na terenu, kanadskom.
Sigurna sam da ste svi primetili šta se desava sa cenom benzina, ko bi to promasio, ne secam se kad sam poslednji put punila rezervoar mog SUV-ja za tako male pare :) Dakle kako vam ovo sve izgleda, mislim kako smatrate da će se pad cena goriva odraziti na kanadsku ekonomiju, konkretno šta mislite u vezi trzista nekretnina?
Da li će cene nekretnina da padaju ili rastu?
Bank of Canada je spustila interesnu stopu a ocekuje se još da je spuste 4. marta na 0.5%. Banke će naravno to da prate i covek bi ocekivao da će sada ljudi da se grabe za kuce, ali da li je bas tako? Ja smatram da neće bas biti jagma za kucama, ali da će doći do usporavanja na trzistu nekretnina, doći će i pored primamljivih kredita. Već je usporilo... Šta vi mislite?
tocilo
2015-02-05 05:18 PM
Ja nemam SUV ali imam Hyundai assent I ne hvalim se
levo-krilo-7
(fudbaler nekad bio)
2015-02-05 09:59 PM
htela je je da kaže da vozi SUV-a,a za cenu benzina promasila temu,Lolo kurojlo velfer će ostati isti nebrini,možda ti malo dinu a možda ti malo I spuste ..
cenim_ja
2015-02-05 10:47 PM
šta će bude...? tresla se gora rodio se mis...
gorivo je super...moj rezvoar je 120 litara i minimalno jednom sedmicno sipam...razlika je bas primetna od kako je pala cena,a za nekretnine se ne sekiraj(jedino ako planiras da kupis),,,ako spuste kamatu i daju povoljnije kredite mnogi će pokusati da to iskoriste i kupe nešto,sto može samo još vise da podigne cenu nekretnina(vise kupaca nego prodavaca))...
ja barem mislim ovako...videt ćemo uskoro
Tubby
2015-02-06 08:47 AM
ako si mislila da nema jeftinije od torontski' cena ... svrati u rezeravt „6 najsns rizrv” ... 0.68C. *** što se tiče kanadske ekonomije ... SVE je pod kontrolom. eno alberta gubi 6 milijardi mesecno ... ZNACI taj gubitak će morati DEMOKRATSKI da nam prislone ... kad tad.
Lola_LolaBelow viewing treshold. Show

Lola_Lola
2015-02-06 10:24 AM
Ovih dana su pokusali vestacki opet da podignu cenu benzina ali evo danas je opet u niskim devedesetim, sto je dobro... bar za nas male potrosace. Cekam da vidim kad će da pocnu da spustaju cene avio prevoza, jedino tu ima jedan „mali” problemcic, kad pada cena nafte pada i kanadski dolar tako da ako cene avio prevoza i pojeftine to se onda neće ni primetiti u odnosu na kanadski dolar koji je pao a neki predvidjaju da će da ode in na 75 centi. S jedne strane to je dobro za nas obične - prezaduzene - smrtnike jer nam svi dugovi gube na vrednosti, ali ako nešto kupujemo onda nam je sve skuplje. Tako da ne znam... nekretnine me najviše interesuju i šta će biti sa tim. U ovom trenutku kao da je sve stalo i kao da svi nešto cekaju da vide valjda na koju stranu će vaga da prevagne...
tocilo
2015-02-06 12:31 PM
Nema bez lole ništa. Kad se ona javi / diskusije ozive
levo-krilo-7
(fudbaler nekad bio)
2015-02-06 09:43 PM
Oni su se dogovorili da unakaze Rusiju ali su unakazili sami sebe posto Rusija ima nafte za ceo Svet snadbeva
dali je ista pojeftinilo ,,e pa nije,,a cene hrane su bile izgovor za previsoku cenu goriva,i transporta,a vestacka ekonomija u Kanadi ima da pukne kao 80-te,pa 90-te ,itd,2.5 interes uopste nije normalno znači da je zesca kriza I navlakusa za ove koji se hvale da imaju kuce I SUV kola,kuca nikoa nije usrecila ,vecito smo u nekim dugovima I isplacena kosta mnogo...nekada nisam razumeo Kanadjane a sad ig razumem ali kasno posle 40 godina rintanja shatio sam da je sve farsa..
cenim_jaBelow viewing treshold. Show

cenim_ja
2015-02-07 07:48 PM
kuca nikoa nije usrecila ,vecito smo u nekim dugovima I isplacena kosta mnogo...nekada nisam razumeo Kanadjane a sad ig razumem ali kasno posle 40 godina rintanja shatio sam da je sve farsa..

rece ti šta ziv
 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.