Forums : Operativni sistemi

 Comment
Koristi HK browser Maxthon 200 x je brzi of IE8/9
sada
(zanimamanje)
2012-05-11 03:08 PM
Ja sam nedavno postavila pitanje što se tiče buttons koji mi nisu radili na nekom situ (za ZAPOSLJAVANJE - Reed.co.uk)nakon što sam instalirala IE9 na WinXP? Muchila sam se s tim i niko mi nije ništa odgovorio (nije im se dalo ili nisu znali).
Morala sam SAAAMA da pronadjem na internetu da IE9 i nije za WinXP; nego ide samo do IE8 za WinXP-a IE9 pokvari neke controls, a IE8 je jaaaako spor. Uglavnom, instalirala sam MAXTHON 3.3.7.2000 chini mi se - kineski browser i super je, ne mogu da vjerujem koliko je brzhi sva videa i svi buttons rade.
PPLLLUUSS - Htjela sam da objasnim da se IE9 ne može uninstall (i nema ga na listi programa ako pritisnete install/uninstall nego je dio Win sistema te morate ponovo instal IE8 ako hocete da se vratite na staro a imate WinXP a greškom ste instalirali IE9 (te želite da overwrite IE9)). Moderator je samo obris'o pitanje bez da se potrudio da objasni ishta od ovoga, a mogao je CHAK da preporuchi Maxthon??
mod
(sve najgore i jos vise)
2012-05-12 04:20 AM
Ja bih rekao da je ovo cista kleveta...:-))))
Nije niko na ovoj diskusiji obrisao takvo pitanje unazad mesec dana.
Nemoj da nam kvaris dobro raspoloženje:-)

S postovanjem jedan od moderatora noa diskusiji Operativni sistemi...
Srle
(djavo)
2012-05-16 12:57 AM
maxthon je zasnovan na WebKit projektu, znaci cda je sličan Apple-ovom safari browser-u koji se takodjer može instalirati na windowsu
ring
(lozac)
2012-05-16 05:14 PM
a šta fali firefox-u?
sada
(zanimamanje)
2012-05-20 12:34 PM
Oni su pokupili sve najbolje od svakog browsera i napravili jedan kombinovani - eto zato je najbolji ALI ipak imam problem.

Naime, pretpostavljam da je problem: kad sam ga download, kreiran je poseban folder, Maxton, koji je valjda u Program files. E sad, AOL mi je provider, kad bih kliknula na Maxthon - bilo je 'no connection to internet'. E SAD, prvo moram da startiram AOL pa Maxthon tako da su mi email i favourites, na AOL - a internet pratim na Maxthon-u - kako da ih spojim? Hvala
 Comment Remember this topic!

Looking for Unicorn Gifts?
.