Forums : Operativni sistemi

 Comment
Pitanje?
sasho146
(STUDENT)
2012-02-19 04:22 PM
Pozdrav. Imam jedno pitanje u vezi prenosnog note book racunara,a to dali je preporucljivo da racunar kupim dopunski ventilator hladnak, Sad kas sam kupio primetio sam Da ponekad je ventilator za hladjenje lap topa vrlo buca i šta se može desiti u slučaju kvara na dopunskim ventilatoru hladnjaku dali može da utice da pokvari racunar? Hvala
SM
(System Manager)
2012-02-22 09:52 PM
Ja sam kupio postolje koje ima dodatni ventilator. Pošto je dobro konstruisano (metalna mreza) ventilator i ne palim, samo olaksano stujanje vazduha je dovoljno. Naravno ovo je samo kad ga držim kod kuce, nikavo prakticno prenosno postolje nisam nasao.

Vodi racuna da je podloga na kojoj stoji ravna i bez prekrivaca, izbegavaj stolnjake, shustkle, gomile papira i sl. Napravi malo prostora oko njega.
SM
(System Manager)
2012-02-22 09:58 PM
'šta se može desiti u slučaju kvara na dopunskim ventilatoru hladnjaku dali može da utice da pokvari racunar?

Dopunskim ventilatoru hladnjaku - ako mislis na igradjeni ventilator onda je neophodno da on pravilno radi, da bi obezbedio neophono hladjenje inače će doći do prgrevanja, sto dalje može uzrokovati pregrevanje i gasenje i/ili kvar.

Što se buke tiče, bolji modeli su dizajnirani da budu tisi, buka ne znaci automatski da postoji problem, samo da je možda losiji dizajn hladnjeka i/ili ventilatora.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.