Forums : Operativni sistemi

 Comment
Zašto se pojavljuje clkads. com
CH
2012-01-09 05:11 PM
Svaki put kad ulazim u fejs (facebook) pojavi se stranica www.clkads.com
Čim se pocne da otvara clkads.com, dad se stranica fejsa izgubi, a kad ponovo kliknem na fejs onda se pojavi fejs a clkads.com nestane...
Internet otvram sa Internt Explorer
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
2012-01-09 06:24 PM
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
2012-01-09 06:27 PM
peki_
2012-01-10 03:09 AM
Топло ти препоручујем да посетиш ову страницу: http://www.mycity.rs/Ambulanta/
CH
2012-01-11 09:13 AM
Ništa nisam razumeo - a nisam nistani nasao na prilozenim web stranicama. Šta je konkretno u pitanju? Da nije neki virus ili?
Posedujem i antivirusprograme, ništa nije naso...
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
2012-01-11 02:33 PM
Ne znam šta si tražio na tim stranicama, ako nisu razumeo mogao si da kopiras tekst u google translate i dobio bi prevod na jezik koji razumes, prevod je malo „tarzan engleski” ali je dovoljno.
Peki ti je da link na forum, uclani se pa postavi post sa tvojim problemom.
Prijateljski savet, batali IE, batali kojekakve dodatke za IE, toolbarove.
Imaš Malwarebytes, besplatno je 15 dana, imaš Spybot-S&D! besplatan je.
CH
2012-01-12 12:42 PM
Sad sam razumeo... Izbrisao sam sve Toolbare, neke antivirus programe koji su se sukobljavali. Sad je sve OK.

Ali istina je da je vecina diskutanata vise usmerena na druge diskutante da ih kritikuje: kao zar neznas, zašto to pitas, zašto pišes na ovoj stranici-umesto da odgovori ono što se trazi ili uopste ništa ne treba da piše...
Ovako sve deluje zbunjujuce, postavljaju sve nešto skraceno, ne doreceno. Niko nema smisla za ispravno komuniciraanje ili je to nedostatak pravopisa. I ja živim van Srbije pa pokusavam da komuniciram srpski a ne nekakvim zargonskim jezikom...
Diskusije i jesu da se jasno i primerno diskutuje.
Nakamura
(znanje je moć)
2012-01-12 01:37 PM
imam i ja jedan sličan problem. Skoro sam instalirao CDburnerXP i deinstalirao, ali mi se uz njega instalirao i „Linkury Smartbar Search”. On je tamo u search opcijama na Firefox browseru i nebi mi smetao da povremeno ne iskace prozor iz task bara sa ponudom da ga instaliram !?
E sad, ja sam tražio po netu i nasao da se u Program Files nalaze pod Mozilla neka 2 fajla, ali ni njih nisam nasao u folderu. Zatim sam na nekom forumu nasao da se javio neki žabar u ime sajta Linkury i kaže da je dovoljno da se deinstalira u add/remove. Ali tamo ni traga ni glasa od Likury ! Ispod posta tog žabara se javio neki tip i svasta mu rekao i da je to maliciozan spijunski softver i da ima nekih 8 fajlova !
I sad sam malo i zamoren od istrazivanja gde se to sakrilo. Skenirao sam i sa Hijack This i sa Kasperski removal tool i sa MS Esentials. IObit fighter, ali ništa ne nalaze. Dal je neko imao ovo djubre ? :)
Windows je 64 bita 2008 i za njega ima malo programa koji mogu da se instaliraju, ali eto, djubre se uvek nadje :))
Tako da znate, to ide uz CDburnerXP, koji i nije mogao da mi obavi posao. Ne znam ni koji rezac da instaliram. Inače ću kasnije preci na sedmicu, ali za sada hoću da isprobam neke radnje sa ovim sistemom. Inače je sistem dosta otporan i stabilan, tako da se prakticno problem pojavi tek kad sam instaliras nešto što ne treba.
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
2012-01-12 07:36 PM
Firefox ima svoj dir ali i dir hebem ga neki od onih, ne mogu da se setim. Tu cuva podesavanja i istoriju bookmarksa. Pokusaj da npr sa commanderom nadjes sve dirove gde je firefox i to lepo obrises, bookmarks eksportuj a ostalo brisi. Dir je valjda mozilla a ima ga za svakog usera a i za tebe u redovnom, udri brisanje. Ja sam tako jednom dobio toolbar u linuxu, otisao u skriveni folder i zveknuo ga celog, startovao ponovo firefox, nema toolbara, nema dodataka, to što mi je trebalo od add-onsa dodao i pesma, bookmark vratio sa impor .json fajla koji sam napravio sa eksportom pre ove zezancije.
Nakamura
(znanje je moć)
2012-01-13 09:30 AM
videcu, za sada odoleva. Brisao sam neke zaostale foldere od deinstalisanih softvera, ali je još u search prozorcetu gore desno. Naci ću ga kad se zainatim :)
 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.