Forums : Blablaonica

 Comment
Reality Srbija
Debra
(pokreni lavinu)
2011-02-17 02:21 PM
Milosa Bojanica je onaj krvnik i zlo Firci gadjao flasom, oko mu je isterao! Ovo su bile prve reci moje majke danas kad sam usla u kucu! Da je mladji, pomislila bi da ga je rodila i da se uznemirila zbog rođenog deteta! Bila sam ljubomorna, majke mi! Odem kod prijateljice, ona gleda nešto mimo mene, okrenem se a ono Reality već koji na Tv-u! Dodjem na posao glavna tema Reality! Imam Reality problem sa Reality-jem! Imam daljinski, ali ne mogu da iskljucim ljude oko sebe! Jel još neko ima sličan problem?
dandanela
(cutolog u emigraciji)
2011-02-19 04:37 AM
na svu sreću taj problem nemam,pink se u mojoj kuci ne gleda!niti jedan show..sve budalastine..ljudi su bre„zatrovani”tim glupostima da je to za psihijatriju..kako se mazu oci narodu i skrece sa ozbiljnih problema i to je još strasnije..serviraj im farmu,dvor i još koje kakve gluposti i narod sve „zaboravi”..sramota vise!!al ko to cuje..niko!
Debra
(pokreni lavinu)
2011-02-26 12:16 PM
Dandanela, zavidim ti! Još nisam smislila rešenje kako da mi se razgovor sa okolinom ne svodi na desavanja na koje kakvom Reality-u! Čak vidim da je i moj komentar ocenjen negativno! Ne mogu da verujem da je Srbija u toj meri zatrovana Reality-em! Procice!
zmajDREJKO
2011-03-04 02:29 PM
Eво поништио сам ти негативну оцену :)

Катастрофа шта се дешава.
Мада, ово је тактика „великих и моћних”, иста као и са шпанским серијама... Дајте народу `љеба и игара, да се не жести због поскупљења струје, хљеба, да заборави на несташицу млијека чим уђе у кућу и упали ТВ, да лакше поднесе неплаћене рате за кредит... А Бога ми и да телевизије и организатори омасте брке од СМСа управо тих људи. Или зомбија, како год.

Не знам шта бих вам више рекао... Не дајте се ;)
sajonmenBelow viewing treshold. Show

sajonmen
2011-03-10 11:11 AM
Nije problem koncpet rijalitija nego što se losi ucensici biraju :)
zmajDREJKO
2011-03-10 02:01 PM
A не, Сајонац... Уопште ниси у праву.
Концепт ријалитија је катастрофалан, не учесници. Они нам само показују на каквом смо дну, и шта су људи спремни да раде за пар хиљада еура.

Шта позитивно и едукативно може да се види у таквим програмима. НИШТА. Дакле, у питању је чиста комерцијала и зарада на ниским страстима гледалаца и учесника. Боајеризам и егзибиционизам, ништа више.
bokiveterinar
(veterinar)
2011-03-19 03:00 AM
Ja ne gledam i ne komentarisem...ali sam na zalost ne svesno potpuno informisan o svemu ...jedina stvar koju zameram televiziji jeste sto su nekada dobre filmove zamenili ovakvim budalastinama...ali novac je u pitanju i dok ima zombija koji bacaju poslednju paru za sms nema nama promene programske seme
sajonmen
2011-03-22 09:49 PM
Može da se vidi kakvi su ljudi,naročito nasi : ) dobar psiholoski eksperiment.
elektra4-
2011-06-08 03:47 PM
upropastice već iskvarene ljude koje su utrpali u rejaliti
 Comment Remember this topic!

Looking for PomPom Keychains?
.