Forums : Hardver

 Comment
Hdmi problem
visinkaB
2012-02-10 09:32 AM
Ovako, imam grafičku kartu ati radeon 4650 hd , i nikako ne mogu da povežem i hdmi i vga da imam istovremeno ! Da ga CLONIRAM, kako se kaže... Kada isključim VGA kabli iz grafičke, automatski se aktivira HDMI na plazmi , i sve radi ok ! Međutim, pošto mi je tv u drugoj sobi, ne mogu da budem tamo i da upravljam mišem, i bilo šta da uradim !!! Kako da kloniram, da mogu sve lepo da uradim u sobi gde je komp, i onda odem u drugu sobu, i gledam film na plazmi... ?
Probao sam i originalan driver, i najnoviji sam skinuo 12.1 ! ALi u catlyst control centr-u,kada probam da detectujem drugi izlaz na grafičkoj, ništa se ne pjavaljuje !!! ( detect displeys) !!!
Jel neko zna u čemu je problem !? Hvala unapred !!!

Stavio sam temu i u diskusije programi, jer ne znam gde treba !?
cnct56
(progr.)
2012-02-10 10:39 AM
Pogledaj da li su ti u parametrima od ekrana aktivna dva ili samo jedan ekran, ako ti nije aktivan ekran 2 onda ga ukljuci dole ispod da oba budu aktivna, zatim misem preneses to što želiš sa ekrana 1 na ekran 2
Ako želiš npr prenijeti mozzilu ili IE onda njen prozor prvo moras skupiti i misem gurnuti lijevo ili desno u zavisnosti gde ti se nalazi ekran 2. i tek sad nastaju muke, kako na ekranu 2 podesiti ponovo prozor kad je vizuelno nemoguće, probaj ako ti je MIS bezzicni da li može ili potrazi produzni kabal za ps2 misa.Kod mene je bezzicni Mis i funkcionise dodro u bilo kojoj sobi ali su zidovi gipsani, nisu betonski.
visinkaB
2012-02-10 04:47 PM
kada stavim na dvi drugi monitor, onda hoće. Pojavi se drugi ekran, ali za HDMI ne vidi !!! Da li uopšte može da radi istovremeno HDMI i monitor ! Dakle uspeo sam na dva monitora da uradim ! Jedan preko vga, a drugi na dvi !!! Hvala na komentaru !
cnct56
(progr.)
2012-02-10 05:06 PM
ne mogu bas dobro da te razumem, imaš li ti izlaz Hdmi ili samo Dvi na grafickoj karti.
mogu da rade istovremeno i HDMI i VGA samo sto na principalnom monitoru imaš sve normalno a na TV to jest HDMI imaš samo podlogu ekrana bez ikona.Ako im promenis uloge u paramerima onda će biti obrnuto.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.