Forums : Hardver

 Comment
Ljudi treba da mi se napravi softwer?
shadowman
(pocetnik)
2011-12-12 06:50 AM
Da neznate možda nekog u Beogradu koji se bavi hardverskim programiranjem ili neku firmu koja se bavi hardverskim programiranjem koja bi bila spremna da napravi program za uredjaj koji otprilike radi ovako. Poverzuje se na racunar preko usb i snima glas. Meni treba sledeće da program detektuje kad je uredjaj zavrsio snimanje i ako ima recimo 3 fajla da svaki salje preko mobilnog telefona (gprs-om) salje na internet recimo na rapidhsare. Tako da ja mogu posle sa običnim kompjuterom da skinem te fajlove koji su u audio zapisu.
Da li znate da neko može takvo nešto da uradi u Beogradu ili da li postoji neka programerska firma koja se bavi razvijanjem ili programiranjem hardveskoh softwera?
Unaprijed Hvala
Pišite
Pozdrav
Shadowman
Nakamura
(znanje je moć)
2011-12-15 05:30 PM
ima za to programa, mada ne znam da li neki imaju mogućnost da kače fajlove na youtube, ne verujem, možda da šalju preko ftp na neki server. A ima i gsm bubica za prisluškivanje, koje mogu da se aktiviraju i glasom i na poziv sa drugog telefona. I to košta svega oko 20-25 evra.
pravda_i_istina
2011-12-25 01:53 AM
hehehe, bolje ip kamere sa detektovanjem pokreta, gledaš video ko covek, a ne samo da slusas:)))) šta se desava dok te nema kuci
pravda_i_istina
2011-12-25 02:02 AM
evo ja čim se vratim iz emigracije ima da otvorim uslgu www.prevara-stop.sr :))
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.