Forums : Sport

 Comment
Лажна понуда-е за зелену карту на интернету.
Crni_
2010-10-22 06:46 PM
Важно!!!! Лажна понуда за зелену карту.

Green Card Lottery-Fraud Alert!

Покушаћу што је краће могуће да обајсним шта је у питању. Кад се отвори прав страница на serbiancafe.com у десно углу је понуда да се поднесе апликација за Green Card са великим словима „ЕМИГРИРАЈТЕ У САД'-освојите зелену карту, кликните овдје”. Тако пошто понекад долазим на СЦ, и ето рачунајући да је СЦ мјесто од повјерењ гдје владник СЦ води рачуна провјеравајући какве понуде-огласе ставља, ја сам у једном моменту отворио страну и и испунио апликацију (наравно са свим податцима који су потребни да се мој банковни рачун опљачка).

Са банковног рачуна ми је нестало за првих 10 минута ни мање ни више само $ 400.37. Сва срећа да сам одмах провјерио банковни рачун...

Ал’ су се мало више з...ебали, нису рачунали на то да сам ја добар са Rockefeller-овима и са J.P. Morgan. Тако да сам успио да их развалим у стилу Вите Дон Корлеона- наравно са истим банковним балансом као и прије испуњавања апликације.

Али за оне који не познају Rockefeller-ове и J.P. Morgan и ако не желе да остану без новца нека не отварјау ову старну. DO NOT OPEN!!! DO NOT APPLY!!!

Oвој је цијели списак лажних веб страница које могу да вас зај..бу за Green Card '-(ваш новац)
http://www.cybercrimeops.com/forums/showthread.php?t=19693
ОВО ЈЕ ЈЕДИНА ПРАВА ВЕБ СТРАНИЦА ГДЈЕ МОЖЕТЕ ДА АПЛИЦИРАТЕ ЗА ЗЕЛЕНУ КАРТУ И ТО БЕСПЛАТНО http://www.dvlottery.state.gov/

„There’s no charge to enter the green card lottery. ( Учешће у лутрији је бестплатно)You can enter on your own at the State Department’s Web site ¬— www.dvlottery.state.gov. You’ll need to answer a few questions and provide passport-style digital photographs. You’ll get an acknowledgment from the State Department once you’ve submitted your entry.”
http://www.ftc.gov/bcp/edu/pubs/consumer/alerts/alt003.shtm
Diversity Visa(DV) Lottery Programs and Scams. There have been instances of fraudulent websites posing as official U.S. Government sites. Some companies posing as the U.S. Government have sought money in order to „complete” lottery entry forms. To learn more, please see the Federal Trade Commission Warning. The only official way to apply for the DV lottery is directly through the official U.S. Department of State Website during the specified and limited-time registration period.
http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1749.html
Замолио бих влагочестиве модераре СЦ-а да:

1. Скину понуду за Зелену Карту са СЦ- да људи даље не насједају на превару.

2. Да издвоје ову тему на почетну страну- не ради моје салве да људи знају о чему се ту ради.

Мој савјет је држите се правила за које сам ја већ знао, да идем на google.com и да провјерим да ли је понуда сумљиваог карактера-да ли има притужби. Ја се нисам држао овог правила пошто сам рачунао СЦ је „наш” то су наши људи. Али ето да им опростим сваком се догоди да направи грешку.

Поздрав за све људе добре воље,

 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.