Forums : Zona sumraka

 Comment
Subliminal - Karleusine Nove religije
Persival
(Ma, nista...)
2011-06-30 03:02 AM
Управо сам преслушао 30-ак секунди карлеушиног „хита” Нова религија http://www.youtube.com/watch?v=4xth0SE9hcc и било ми је толико мука, да то тешко могу да опишем. Да се разумемо, не мислим да ми је било мука зато што је њега музика лоша, већ ми је било мука јер сам осетио да је у питању изузетно јако и негативно сублиминално дејство које избија из те „песме”.
С обзиром на улогу коју је имао њен отац током поробљавања Србије - а имајући у виду ставове која заступа, очигледно да је Карлеуша врло опасан шоу-биз оператер Коалиције.
labudica
2011-07-01 12:29 PM
neki dan čitam komentare na pjesmi i gledam jel iko primjetio to za NOVU RELIGIJU i napisao nešto, a ono sve neki dobri komentari kako je pjesma dobra...Mislim da su oni sto su primjetili odavno o cemu se radi samo sutili i nisu ni htjeli komentarisati.

I taj veliki brat je grozan, cista manipulacija mozgova, tačno hoće da iskrive ljudske vrijednosti i da bacaju naivne ljude lako u grijeh. A gledaoci postanu tako opijeni tom emisijom da u glavi vrte svoje teorije o tome kako je onaj uradio ovo ili ono.

Neki dan je jedan moj komsija samo pricao o tome, eto kako djeluje emisija na njihov mozak. Pljuvao je po Marijani ali ipak ko zna šta se odvija u njegovoj podsvijesti. Jedno kaže, a u sustini kao da ne bi i sam uradio lako pao u iskusenje da se nasao u takvoj klopci od serije.
labudica
2011-07-01 12:56 PM
meni nije jasno kako je ova pjesma ostavila utisak na ljude jer je ruzna, nije caki od onih sto zaraze na tren kao insomnia, nego nekako je totalno bezveze pjesma

pitam se kako se svidjelo to ikome
elektra4-
2011-07-02 05:15 AM
meni se pesma nije dopala a naročito bizarno je da čitam da sve 3 „dive” (severina i daca.laca kako li se već zove) su htele i uvetovale da nastupe prve kako bi njihov nastup ostao nezaboravan :-)))

Nego meni je upalo u oci da je karleusa napokon od sebe napravila zensko zenstveno stvorenje :-) i da napokon izgleda pristojno, telo je uvek imala skladno ali faca ijaoooo
DagonForPresident
(Svetski Vladar)
2011-07-02 08:58 AM
ne mogu da sazaljavam ljude koji slusaju Karleusu, ili pustaju takve da uticu na njihove zivote...
 Comment Remember this topic!

Looking for Unicorn Gifts?
.