Forums : Zona sumraka

 Comment
Šta rusi kažu za 2012
OPIS-50
(OPISIVAC)
2011-06-06 03:56 PM
Dimitrijev tvrdi da postoji teorija, uz NASA-ina predviđanja velike solarne katastrofe, o nepoznatom međuzvjezdanom oblaku koji će zahvatiti cjelokupni Sunčevi sustav, a njegovom pojavom trebale bi se objasniti brojne anomalije na Zemlji i u svemiru - kao što su promjene polova, masovni pomori životinja, povećanje solarnih erupcija, topljenje leda na Marsu, kao i cijeli niz klimatskih promjena na Zemlji.
Prema teoriji ruskog fizičara, oblak utječe na Sunčevu povećanu aktivnost koja će u konačnici rezultirati velikom erupcijom Sunca. Također, Rus tvrdi da nije jedini koji je to spoznao, već da za sve zna i NASA, ali namjerno šuti o svemu.
Dimitrijev kaže da bi takva solarna erupcija iz temelja mogla uništiti ljudsko društvo kakvo poznajemo i dovesti do novog vala svijesti, u kojem bi se čovječanstvo okrenulo tehnološkom napretku i gdje bi došlo do potpune revolucije u ljudskom načinu razmišljanja.

vocko
2011-06-07 07:00 AM
ma shta reche, a? erupcija na suncu da dovede do vetje svesnosti ljudske vrste? nema nama pomotji. izumredjemo ki dinosaurusi kad sunashce eruptira
dadayaya
(mind over matter)
2011-06-07 02:49 PM
pa može da dovede do viseg stepena svesti - indukuje neku vrstu stabilne telepatsko-sinergijske veze tako da se svi ljudi odjednom mnogo bolje razumeju, i time vise i postuju/solidarisu, i posledicno recimo i odbace kapitalizam potpuno (zarad nekog new age socijalizma) kao i svakojake druge silne negativnosti na ovoj planeti, sisteme laži, podvala (za robovanje materijalnom i egocentricnosti/oholosti, koje je ustvari najveca podvala), ugnjetavanja, ponizavanja, ubijanja...

Ali ovo „okrenulo tehnološkom napretku” (u smislu kako danas to fraza zvuci) bas i nije logicno, nego bi trebalo „korigovalo tehnoloski napredak na način koji bi bio skladan novom (mnogo produhovljenijem) stanju svesti”, i ta „korekcija” podrazumeva i obnavljanje/reinstaliranje cele tehnoloske (infra)strukture, posto bi stara/sadasnja bila unistena od Sunca (uspostavljaca/nametaca Nove Svesti).
tajka
(trener)
2011-06-17 08:57 PM
OPISE jel' si tu?
Ae leba ti...

rođen 10 januara 56 te u 11 i 45h
Šta mogu ocekivati u narednom periodu i da li će mi uspeti projekt na kome radim zadnje godine. Ovog leta se ocekuju rezultati?

Hvala u napred.
wie_wat_waar
(student)
2011-06-25 04:17 PM
Za tajku...nema OPISA evo ja ću... Nešto ćeš morati resavati preko suda... Da li je neko... dete u pitanju? Ili je sam posao još u povoju?Neki savetnik ili saradnik će imati neku nesrecu...ali jedan dobar prijatelj će ti priskociti pomoć.
tajka
(trener)
2011-06-30 09:03 PM
aj da vidimo?
hvala
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Keychain ?
.