Forums : Zona sumraka

 Comment
Srpskoj delegaciji zabranjeno putovanje zbg maler
Mirche-Vampirche
2011-03-16 11:03 PM
Subject: BREAKING NEWS !!!
Srpskoj delegaciji zabranjena putovanja zbog malera
Ministri čekaju da im se otvori nalog na Skype-u
NJUJORK/BEOGRAD, 12. mart 2011. (Njuz) - Savet bezbednosti je, na zahtev Japana, rano jutros na hitnom sastanku privremeno zabranio srpskoj delegaciji posete stranim državama, zbog sumnje da one prizivaju prirodne katastrofe u zemljama koje posećuju.
Nakon razornog zemljotresa koji je pogodio Japan svega nekoliko sati nakon što je srpska delegacija napustila ovu zemlju, kao i podsećanja da je u Libiji izbio građanski rat nedugo nakon boravka srpskog ministra odbrane Dragana Šutanovca, i razornog zemljotresa na Haitiju nakon što je ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić lobirao da ova država da ne prizna Kosovo, Savet bezbednosti je jednoglasno doneo odluku da se do daljnjeg srpskim političarima zabrani poseta stranim državama, posebno onima koje su podložne zemljotresima i revolucijama.
- Iako još uvek ne postoje nikakvi dokazi, ne želimo ništa da prepustimo slučaju, dokle god eskpertski tim Saveta bezbednosti ne utvrdi da li posete srpskih zvaničnika imaju direktnu veze za nesrećama koje su pogodile ove države, ili je reč o čistoj slučajnosti - navodi se u saopštenju Saveta bezbednosti.
Zbog nedavne posete srpskog premijera Mirka Cvetkovića, Turska je od jutros u najvećem stepenu pripravnosti. Na insistiranje Saveta bezbednosti, do daljnjeg su otkazani svi letovi u ovu zemlju.
U Vladi Srbije rekli su nam da su zatečeni odlukom Saveta bezbednosti, ali da ona ne znači kraj saradnje Srbije sa ostatkom sveta, jer će se ona obavljati istim intenzitetom putem Interneta.
- Građani Srbije nemaju razlog za strah, svet nam nije okrenuo leđa, samo će forma komunikacije biti, može se reći drugačija, ali i modernija. Svi treba da iskoristimo potencijal Interneta, i s ponosom mogu da saopštim da smo postigli dogovor s jednom IT firmom, sa kojom je Ministarstvo životne sredine i prostornog planiranja već imalo uspešnu saradnju, koja je pristala da u narednih sedam dana, po ceni od 10.000 evra po osobi, svakom ministru otvori nalog na Skype-u, dok će profil na Tviteru dobiti gratis - saopštio je premijer Mirko Cvetković.

 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.