Forums : Zona sumraka

 Comment
Chemtrails and Morgellons..
Amazonka
2010-11-08 04:42 PM
Ovo će sigurno zanimati mnoge od vas - fenomen pod nazivom CHEMTRAILS: hemijski tragovi koji ostaju iza aviona i umesto da nestanu, sire se. U pozadini su tajni vojni eksperimenti NATO-a, koji služe u svrhu KONTROLE! Na spisku zemalja iz kojih poticu izvestaji o ovome su i Srbija, Hrvatska i BiH, kao i SAD, Kanada, Australija, Novi Zeland i veliki broj drugih zemalja...

Na internetu mozete naći brojne tekstove i video materijale o Chemtrails-ima, kao i o novoj „bolesti” - Morgellons, a koja je takođe povezana sa ovom pojavom, tj. uzrocnici poticu iz aviona, odakle se namerno izbacuju nano-čestice i nano-vlakna, koja se uvlace u organizam živih bica, pa i ljudi, i izazivaju brojne zdravstvene smetnje!

http://www.youtube.com/watch?v=MqfAFNG9J3Q&feature=related
900rr
(zxcv)
2010-11-09 09:43 AM
mislim da su izduvni gasovi iz aviona tezi nego li vazduh i da kada ih vidite da se sire oni jednostavno padaju na dole... je li?
Dedal
(Capt.)
2010-11-09 11:29 AM
O ovome je nedavno i Tetra pisao(la).
Ne verujem da ima ista u tome osim teorije zavere.
Zakoni fizike objašnjavaju pojavu u potpunosti i, po meni, je potpuno besmisleno raspravljati o tome.
(Treba li da kažem da se profesionalno bavim avijacijom 40 godina?).
white_swan
(ღ♥♡♥á�)
2010-11-09 11:20 PM
Da li je i to teorija zavjere?

Možda to jeste, ali ima stvari koje nisu teorije zavjere.

od desetak skolskih artikala iz kojih se radio kratki sazetak sedmicno, JEDAN JE SKRIVEN ZA JAVNOST osim za ucenike kojima ona predaje i osim za ucenike generalno.

Skriven je s google, skriven je sa skolskih pretraga na sajtu od faksa.
Možeš ga dobiti samo od profesorke. :)
Nisam znala da ima neki razlog zašto je artikl nedostupan nit sam nešto sumnjala sve dok ga nisam do kraja procitala.

A i sami naslov je odavao:

Integracija roda u globalnoj politici

Veci politicari svijeta su iskoristili neke bolje radove feministkinja u neke njihove svrhe pa i danas imamo riječ ROD koju upotrebljavamo vise nego riječ COVJEK I ZENA. Preko intelektualnih radova se usavrsavaju mutacije i dolazimo do kompleksnijeg svijeta, odaljavamo se od ruralnih tradicija jer ih ove gore stvari nadmase.

Eh neke žene su htjele neke stvari, mada jesu li znale da će dovde bas doći?

Ima još jedan predmet gdje prof smrtno kritikuje vakcine i biomedicinu, i par puta kaže da rizikuje sto tako otvoreno i javno prica neke stvari, a ucenice zacudjene i kažu uvjek je to teorija zavjere. A covjek dobre duse i ja mu skoro sve to vjerujem jer sam već i prije znala neke stvari. Onda neke cure kao da su ga tuzile za seksualno šta već, valjda im je se učinilo da ih je gledao pohotno šta li. Covjek ne djeluje da ima takve misli i stariji je i samo je dobra dusa, ali eto to je pretjerani feminizam. Tuze profu ako te pogleda malo drugacije, samo pogleda, tuzi ga brate za sexualno ophodjenje, lol. Mislim da ima takvih slučajeva na tone da tuze profesore za takve stvari. Kad su mene zvale da se zalim i to dva put a covjek u pravu i samo želi dobro, a njima cudan s tim mišljenjem i kažu TEORIJA ZAVJERE. :)
noga
(lepezan)
2010-11-10 10:59 PM
ta sredstva koja se bacaju iz aviona nisu teorija zavere već realnost, to je i NATO potvrdio, naravno NATO kaže da su to mikorcestice koje imaju svoju vojnu svrhu i da nisu stetne za ljude, potvrdili su da su ih bacali u Iraku... toliko se secam iz jednog Avio casopisa koji sam listao pre oko mesec ili dva dana...
Dedal
(Capt.)
2010-11-11 10:43 AM
E, pa Lepezan, pored ovako neoborivih argumenata (ne znam kada sam citao ali za ne znam ni šta sam citao i iz kog izvora), mi možemo samo da ucutimo i prihvatimo cinjenice!

Potpisujes li potpisujes :)
Mexico
(Trust Nobody)
2010-11-11 07:46 PM
Ma potpiso bi on al ima vamo nekih precih stvari... Napadaju ga zemske :)))
noga
(lepezan)
2010-11-12 11:17 PM
Kapetane,
odakle tebi pravo da sumnajs u moje reci? sve sto ja kažem ne podleze proveri ni sumnji, to se prihvata tako kako jeste i kao jedina istina :-) salim se Cap. :-)
u pravu si Cap.,... al' da sam onomad znao da ćemo na ovu temu diskutovati verovatno bih zapisao broj i ime tog Avio casopisa, stranu i autora teksta,... ovako samo ostaje moja reč,... a to je jedino sto posten covek ima :-)
a potpisivanje :-))) da ... :-)

Mexico, tebe su žene isprepadale, tako da je bolje da se ne javljas da ja ne bih slao izvestaj komsijama o tvojoj reputaciji :-)

Dedal
(Capt.)
2010-11-13 10:42 AM
Pa vidi ovako: obično se ne dokazuje nešto da „nije”, jer je to obično nedokazivo.
Dokazuje se nešto da JESTE. A podrazumeva se da nije dok se ne dokaze da jeste.
E sada, ja mislim da to nije istina i da je samo naglabanje.
Ako ima neki pouzdan izvor da JESTE, rado bih ga video, razmotrio, pa i prihvatio ako je valjan.
Bez sve ljutnje, ali toju izjavu nikako ne mogu prihvatiti kao „pouzdani izvor”. Ništa lično, ali se zna šta je pouzdani izvor ili informacija.
Zodiak
2010-11-25 04:25 PM
OK..recimo da ONI bacaju neke čestice i da putem vazduha i tih „chemtrails-a” truju ljude...
Kako to onda da ONI ne truju i sami sebe?
Zar ONI ne udisu ISTI vazduh kao i svi ostali ljudi?
Amazonka
2010-11-27 05:24 PM
Za sve koji sumnjaju ili kažu da je to terija zavere: ja za tu „teoriju zavere” imam dokaz da je to REALNOST! Sakupila sam uzorke toga nečega sto bacaju po svim NATO zemljama i zemljama koje su u „Partnerstvu za mir” (kakav je to „mir”???), i pokusavam da nađemzainteresovane institucije ili pojedince-naucnike koji bi to analizirali...
Ta „vestacka paucina” ima vrlo neobična svojstva, u šta sam se i sama uverila, a uspela sam pod optickim mikroskopom da vidim sicusna vlakna, koja su ocigledno vrlo opasna nano-vlakna (Morgellons)! Na takva vlakna Amerikanci impregnisu razlicite opasne teske metale (pre svega aluminijum), ali i mikroorganizme i parazite-uzrocnike razlicitih bolesti...
Amazonka
2010-11-27 05:26 PM
Od kada je naša zemlja 2006-te zvanično stupila u NATO program „Partnerstvo za mir”, iznad naših glava prvo po malo, a zatim sve više i više, iz godine u godinu neobeleženi avioni ostavljaju ogromne tragove koji se šire i stvaraju beli pokrov da bi na kraju potpuno pokrili celo nebo. Nekad su ove aktivnosti izuzetno jake, nekad slabije. Primećeno je da se pravi pauza od 1-2 dana pa će tako nebo biti beličasto plavo i baš kada počne da se čisti i kad se pojavi tamno plava boja, mali neobeleženi avioni krenu opet iznova i iznova. Ovo se može proveriti i uveriti se lično.
U Americi su ove aktivnosti primećene još početkom devedesetih. Čudni tragovi, još čudnije formacije neprirodnih oblaka.

Normalan trag aviona - Contrails nestaje nakon najviše 15 sekundi.
Od Drugog svetskog rata pa na ovamo nikada se nije desilo da je nebo išarano tragovima koji pritom ostaju SATIMA na nebu! Šire se, boje nebo u belo a kasnije padaju na zemlju. Pogledajte samo lampe uveče. Čak i na mestima gde nema saobraćaja uopšte, kada pogledate u daljinu - sve se beli od nekakve magle iako za to nema meteoroloških uslova. O izduvnim gasovima da i ne govorimo. Naravno, to se bolje primećuje kada su dani vedri; po oblačnom i kišovitom vremenu ovo nije primetno ali se često može čuti zvuk aviona, koji lete iznad oblaka. Primetno je i da je nebo retko kad normalne tamnije plave boje: najčešće je nakon preleta ovih aviona i hemijskog tereta kojeg u ogromnim količinama izbacuju po atmosferi i koji pada na tlo i ugrožava sva živa bića, pa i ljude – nebo beličaste boje i bez normalnih oblaka osim primetnih belih tragova aviona koji se postepeno razilaze. To su Chemtrails, ili hemijski tragovi, za razliku od normalnih Contrails, ili kondenzacijskih tragova.

Najčešće se radi o neobeleženim belim avionima-tankerima bez prozora, mada to mogu biti i putnički avioni kojima su u izvodnike izduvnih gasova ugrađene specijalne mlaznice za hemikalije, koje se odatle raspršuju.

O ovome ima na tone materijala na internetu - jedinom slobodnom mediju! Nažalost, planira se uvodjenje Internet 2 sistema, koji će doneti i strogu cenzuru kao u Kini, što se predviđa za neko skoro vreme...

Što se Chemtrails fenomena tiče, na svu sreću i neke TV kuće (doduše šturo ali sve hrabrije) izveštavaju o ovom fenomenu.

Amazonka
2010-11-27 05:27 PM
Ovo su moja zapazanja od nedavno:

13. novembar 2010.

Sa užasom sam pratila veći broj aviona koji su špartali nebo belim, sporo i teško razgradivim tragovima hemijske prirode (chemtrails), i nebo prekriveno belim paučinastim nitima koje su padale sa neba (Morgellons?). Sve više ljudi ima strašne zdravstvene probleme zbog nekakvih nano-vlakana koja spolja iz Chemtrails-a prodiru u organizam, kroz koji putuju poput parazita, povezuju se međusobno i izlaze preko kože, iz učiju, usta i drugih delova tela, stvarajući ružne rane koje ne zarastaju... a izazivaju i niz drugih zdravstvenih problema, pa i psihičke tegobe.

Te paučinaste niti iznad delova Vojvodine (dobila sam informaciju da je u isto vreme i nebo nad Beogradom bilo išarano) nosio je blagi vetar, i one su polako padale i kačile se za grane drveća i krovove kuća. Uspela sam da „uhvatim” nekoliko niti sa drveća dugim štapom i potom ih skinula tanjom grančicom, namotala je na nju i spakovala „to” u teglu. Ustanovila sam da je ta nepoznata materija čvršća od paučine, teže se prekida i deluje nekako čudno lepljivo ili kao da ima sićušne kukice (Morgellons?). Trudila sam se da ih ne dodirnem rukama, ali svejedno je vazduh bio pun toga, pa sam „to” verovatno udahnula...

Pitam se KO je i sa kakvim ciljem dozvolio NATO avionima da vrše eksperimente na nama? Ako su to domaći avioni, pitam se da li naši političari i vojni vrh znaju šta uopšte rade i šta su to dozvolili? MI IM NISMO DOZVOLILI DA TO RADE, I TO OD NAŠEG NOVCA I NAŠIH GLASOVA NA IZBORIMA!

HOĆEMO DA ZNAMO ŠTA NAM RADE!!!

U Hrvatskoj NATO već uveliko truje iz vazduha:

http://cro-chemtrails.info/?p=221

http://cro-chemtrails.info/?p=193

Isto je i u Sloveniji, Italiji itd... U Kanadi, kada su se 1997. godine pobunili zastrašeni stanovnici malog grada Espanole, iznad kojeg su vršena intenzivna zaprašivanja i nakon čega se veliki broj ljudi razboleo, na njihovo pitanje upućeno Ministarstvu odbrane Kanade dobili su samo kratak odgovor: „To nismo bili mi...” Dakle, svugde su to vojne snage i tajne službe SAD-a, koje širom sveta u praksi ostvaruju paklene planove „Vlade iz senke” u cilju depopulacije (drastičnog smanjenja broja ljudi) !

15. novembar 2010.

Sakupila sam više uzoraka paučinaste materije kojom nas zasipaju.

Sada imam malu količinu uzoraka te nepoznate materije, i ustupiću je za analize ako bude zainteresovanih pojedinaca i institucija koje to mogu analizirati...

16. novembar 2010.

Uspela da dobijem odobrenje direktorke jedne institucije da pod mikroskopom pogledam vlakna iz Chemtrails-a.

Dok sam ih pažljivo uzimala iz tegle, izgleda da su ponovo postala „pufnasta” i voluminozna, i čini se da ih elektricitet čini takvima. Zato na taj način reaguju na metalne predmete i žive organizme (za koja se čvrsto kače i teško ih je skinuti), dok ih staklo ne „stimuliše”.

Prema sićušnim nano-vlaknima, vlas kose je ogromna, na uveličanju od 40x.

Ovi snimci su urađeni pomoću običnog optičkog mikroskopa (uvećanje na objektivu do 100x) i digitalnog fotoaparata, zato nisu baš jasni. Ni na najvećem uvećanju ne vide se jasno sićušna vlakna, koja na najvećem uveličanju pokazuju crvenu i zelenu boju – baš kao što stoji u nekima od svedočanstava obolelih od „Morgellons bolesti”, kojima se takva vlakna povezuju u organizmu i čine mrežu, i vire iz rana na koži koje ne zarastaju... a ne mogu se lako iščupati i kao da se brane i ukopavaju sve dublje. To je neka vrsta invazije, preuzimanja organizma i svesti od strane inteligentnog, nasilno ubačenog uma...

Pogledajte ovu stranicu o Morgellons-ima, sa brojnim fotografijama:

http://www.morgellonsexposed.com/YourPhotos.htm

Amazonka
2010-11-27 05:30 PM
Steta sto ovde ne mogu da se postave fotografije, videli biste kako izgledaju vlakna koja sam sakupila.

***

http://www.youtube.com/watch?v=x1UMRnoxJlw&feature=related

Pogledajte obavezno ovaj video - u njemu kažu da i iza opsteg trovanja planete stoji americka korporacija koja proizvodi genetski modifikovane biljke i namece ih sirom planete, svim zemljama - MONSANTO, jer su njegovi GM usevi otporni na aluminijum kojim Amerikanci iz aviona (pa i kod nas - hemijski tragovi iz NATO aviona - Chemtrails) truju sve zivo i enormno zagadjuju tlo, pa vise neće biti moguće uzgajati organske useve, nego samo od NJIH kupovati GM hranu!!!

Ovo je vrhunac zla i ludila!

O tome se mora znati! Ako se ljudi sirom planete ne pobune, gotovi smo svi!
catcher
(student)
2010-11-30 08:51 PM
Pogledao sam ovaj dokumentarac nedavno ovde u Torontu, bila je puna sala

http://www.consciousmedianetwork.com/video/2010/110610.htm

izgleda verovatno i istinito, treba pogledati...
MAXMAGNUS
2013-10-16 02:59 AM
Posle najgoreg zaprašivanja u zadnje vreme ceo grad ima respiratorne tegobe a sad su krenuli u kampanju da se vakcinišemo da ne bi opet dobili grip.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.