Forums : Kućni ljubimci

 Comment
Mimozaaa javi se!
Dona-Kaja
(Golden one day, Golden everyda)
2011-12-26 07:31 AM
Mimozaaa javi se molim te i reci nam malo novosti o Dei a i o tebi i tvom muzu. Jesu li prošle hiruske intervencije, kako ste?

Ljubi vas Kaja
mimozaaa
(posmatrac)
2011-12-26 02:54 PM
Pozdrav,
Evo me bilo je hiruskih zahvata i oporavka ali sad je bolje. Meni pukao misic na ruci i povrijedjena tetiva a nisam znala tj. mislila da mi se upalio misic i trpjela te otisla kasno doktoru. Sad ću vjerovatno i ja morati operisati ruku ali još uvjek nešto pokusavam sa vjezbama mada nema nekih pomaka na bolje.
Dea pomalo pocinje da se vraca na staro, mazi se i vise je raspoložena ali još uvjek nije kao prije. Mucimo se i dalje sa njenim sapicama koje lize pa pocne krv da ide. Hormini stitne su sada dobri pije tablete za stitnu ali sapice odozdo su joj natecene i ona ih lize i odozdo i odozgo tako da to prokrvari. Mazemo nekom kremiceom, nosi carapice i cekamo da veterinarka pocne raditi 8 januara pa da pocnemo detaljna ispitivanja šta se s njenim prednjim sapicama desava. Prebacili smo je na specijalnu hranu za alergije i kozne probleme i taman pomislimo da je kao bolje jer se ne lize 2-3 dana i onda je vidimo da hoda krvavih sapica.
Trenutno imam goste pa nisam svracala a veceras ugledam ovo pismo te sam se morala javiti.
Veliki pozdrav i hvala sto mislis na nas.
Sretni vam praznici svima koji svrate na ovu diskusiju.
marijamhlc
2011-12-28 08:26 AM
Pozdrav Mimozi,

to mi lici na alergijicu, nas Ari je isto tako do besvesti lizao sape, i sada posle svih terapija za alergiju je konacno prestao.
isti slučaj, do krvi ih je glodao!:(
Dona-Kaja
(Golden one day, Golden everyda)
2011-12-29 08:34 AM
Mimozice, hvala sto si se javila,bas sam dosta mislila na tebe. I ja u zadnje vreme nešto nemam vremena ali obecavam da ću se vise javljati ubuduce.
Drzi se biće sve u redu! I daj nam novosti s vremena na vreme. Ja ću ti uskoro poslati moju mail adresu pa se čujemo i tako.
Veliki poljubac tebi i Dei cmoooook :)
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.