Forums : Kućni ljubimci

 Comment
Macka napala zeca
mvessna
2011-03-29 06:32 PM
Dve godine imamo zeku koji izgleda kao pudlica zbog dlake.Preko zime je bio u kuci i pre par dana smo ga prebacili u „letnjikovac”.Dvoriste je ogradjeno,tako da je preko dana na slobodi,a često se desi da tako i zanoci.Prošle godine nije bilo nikakvih problema.Međutim,prošle noćinas je prodrmao uzasan pisak i zvuci koji su poticali od našeg zeca.Izjurili smo na terasu i zategli ga u okrsaju sa komsijskom mackom koja je O G R O M N A.Ona je pobegla,a on je bio u haosu.Rascupan,uplasen,izbezumljen...Ne znam šta da mislim.Šta bi bilo sa zekom da ga nisamo čuli?Zašto macke napadaju zeceve?
PERISTERI
2011-03-30 06:50 AM


Verovatno zato što joj je zeka izgledao kao lak plen,ali nije znala da zeka ima mamu i tatu :) Macke su lovci,plasim se da će se ponovo vratiti,ne verujem da je bezbedan u dvoristu...naročito nocu.
Vagabundo_
((bas_tako))
2011-03-30 09:37 PM
Da ne bih razmišljala i brinula da li će opet i zašto maca napasti zeku ja bih ga nocu smestila na bezbednije mesto!
mvessna
2011-03-31 02:01 AM
Naravno,nema vise dileme.Preko dana je slobodan,a nocu ga pakujemo u kucicu.Cekam onu macu da opet dodje.Procitah negde ovde,a rece i komsija, da se boji prskanja vodom.Crevo je tu.Ako ne uspemo,sledeći korak je pas :).Mama i tata moraju da brinu :).
baxuz
(φεμμινα™)
2011-04-01 11:27 AM
pojurila je ulicna macka svojevremeno i moje kuce... ova sirota bezi a macka za njom...a ja za njima... na svu sreću kuce udje u ulaz zgrade pa uz stepenice...e tu je macka odustala...

tad sam prvi put videla da macka hoće i malo većeg psa od sebe da napadne...
Lina
(registrovani clan)
2011-04-01 12:14 PM
Imali smo komsijskog macka ,harambasa nevidjeni.Jednom nas je pratio dok smo se setali i nailazi žena vodi psa onako srednje velicine na povodcu kad ti se nas macak-komsija uputi prema njemu stane i osamari ga. Mi nismo mogli da verujemo,a tek žena što se iznenadila pa podigla svoje kuce da ga zastiti od napasnika i pocela da ga mazi.

A taj isti mangup nam se jednom usunjao u kucu i usao u masinu za susenje vesa da razgleda kako to izgleda iznutra.
Neverovatan je bio .Steta sto je nestao. :(
DearAna
2011-05-10 08:57 PM
http://youtu.be/zJE-eQjTwo4

zar nije strasno? s početka snimka covek upucuje macku na psa jer zna šta će da se desi. šta bi bilo da ima presu?
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Keychain ?
.