Forums : Astrologija

 Comment
Horoskop ribe-blizanci
Nestrpljiva
2014-03-07 04:16 PM
Molila bih da mi neko od vas pogleda natalnu kartu u narednih 6 meseci. Prvenstveno me zanima posao, ali i ostalo ne bi bilo na odmet da mi po nešto kaže.
Rođena sam 10.03.1962 U Podgorici u 10 i 10h.

Hvala unapred.
OPIS-50
(OPISIVAC)
2014-03-08 05:32 AM
U narednoj 2014. godini, morati ćete razriještiti financijske probleme koje imate iz 2013. godine. Prethodno rečeno znači da morate uvesti značajne mjere štednje što će Vam u početku biti teško ali krajem godine uvidjet ćete da se sav trud ipak isplatio. Nemojte brzopleto donositi važne odluke.
Godina 2012. će za sve osobe rođene u znake RIBA biti izuzetno uzbudljiva. Prva tri mjeseca 2014. godine obećavaju idiličnog raspoloženja. Privlačit ćete druge osobe, a odnos s partnerom bit će harmoničan. Pronaći ćete nadu i prilike za ostavrivanje Vaših snova i želja. Iako će na emotivnom plana sve biti fantastično, u prva tri mjeseca 2014. godine, naročito u februaru/veljači, osjetit ćete nedostatak novca, odnosno financijske neprilike, koje ćete znati umjesno prevazici. Pojedine situacije zahtjevat će uvođenje kompromisa u Vaš život što ćete znati napraviti.
Ovo bi moglo biti bitno za sve osobe rođene u horoskopskom znaku Riba: tokom 2014. godine utjecaj Saturna prouzrokovaće u Vama popriličan strah od odbijanja u ljubavi koji vučete još iz prošlosti. Ukoliko ne budete cjepidlaka i ukoliko ne budete srljali u detalje, osjećat ćete izuzetnu potrebu za povjerenjem u osobu koju volite. To nikako neće biti vrijeme za donošenje važnih odluka, te bi bilo dobro da se tako i ponašate.
Poslovno druženje i socijalizacija bit će Vaše najbolje oružje i odlika unutar radne okoline. Imat ćete sposobnost sa sigurnošću definirati ulogu i zadaće suradnika s kojima komunicirate te znat ćete ih navesti da rade i djeluju u skladu s Vašim očekivanjima. Pregovori u sferi trgovine bit će iznimno uspješni te zahtjevati od Vas da se uzdignete na višu razinu. Usprkos što će Vaši konkurenti dat sve od sebe da Vas spriječe, odlučno ćete moći dostići sve Vaše ciljeve. Rješavanjem spornih situacija postat ćete još uspješniji. Ukoliko ste u potrazi za poslom, u jesen 2014. pružit će Vam se odlična prilika. Slušajte intuiciju!
Početkom 2014. godine morat ćete riješiti značajna fianancijska pitanja. U tome ćete razdoblju razumno trošiti novac te razmišljati o Vašim budućim potrebama. U drugoj polinivini 2014. godine bit ćete jako ekonomični te pokušati riješiti financijska pitanja vezana uz mjesto stanovanja, namještaj ili auto. Nećete imati sposobnost pretvaranja Vaših ideja u realnost. Moguća su nagovoranja i provokacije od strane nekih osoba što će prouzrokovati nerealno i nepotrebno trošenje financijskih sredstava. Nemojte prenagliti s trošenjem većih količina novca. Vrijeme je Vaš saveznik te preporučujemo da prespavate važne odluke.
U prva tri mjeseca 2014. godine, Vaš će partner željeti postaviti granice. Pokušat ćete razviti vezu na način da izrazite partneru koje osobine Vi priželjkujete da on ima. Tijekom tog razdoblja krasit će Vas magnetska privlačnost. Na drugu ruku, utjecaj Saturna prouzročit će u Vama strah od odbijanja koji vučete još iz prošlosti. Ukoliko ne budete srljali u detalje, osjećat ćete izuzetnu potrebu za povjerenjem u partnera. To nikako neće biti vrijeme za donošenje važnih odluka. Trebali biste prije sagledati cijelu sliku pa tek kada proanalizirate sve, donijeti sud. Ukoliko niste u vezi, postoji mogućnost povremenih avantura, kao i jedan egzotičan susret. Nećete požaliti!

 Comment Remember this topic!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.