Forums : Astrologija

 Comment
Za the star
februar07
(nn)
2013-12-07 07:18 AM
Rođena 10.03.1973. u 18.00. Beograd. Interesuje me ljubav. Nisam u vezi.
Hvala
OPIS-50
(OPISIVAC)
2013-12-07 09:19 AM
Kao prvo, vi ćete se poprilično pozitivno promijeniti. Postat ćete otvoreniji prema prihvaćanju vlastitih osjećaja, pa i onih neugodnih, jer ćete postati svjesni da su i takvi osjećaji neminovni u svakom životu pa i u vapem. Postat ćete i otvoreniji prema nesebičnom voljenju i dijeljenju s drugima.
Već u drugom mjesecu nove godine planete Merkur i Mars u vašem znaku počinju intenzivnije mijenjati sliku vašeg privatnog života. U lošim odnosima opterećenim neriješenim problemima iz prošlih vremena dolazi do kulminacije i postavlja se pitanje kako i kuda dalje, jer po starim pravilima više se ne može ništa postići. Sigurno je da ćete do travnja/aprila donijeti neke važne odluke koje možda neće biti jednostavne, ali će dugoročno biti isplative. Samcima bi vulkan osjećaja moglo eruptirati novo poznanstvo koje će nakon nekog vremena upoznavanja i druženja prerasti u novu ljubav. Osjećaji će biti toliko intenzivni i snažni, da će vam se činiti kako to nikad prije niste iskusili. Vi imate priliku pronaći neki viši smisao u vlastitom životnom poretku i svojim djelima i razmišljanjima inspirirati ljude oko sebe. Hobiji će dobiti na značaju, čemu će kumovati val kreativnog zanosa. Kada planeta Jupiter prijeđe u astrološko polje Raka otvarate vrata sreći. Njegov aspekt donosi vam svemirske blagoslove. Vaše srce ugrijat će posebna boja iskrene ljubavi i ljubavne harmonije, a događaj koji će sve potaknuti mogao bi biti rođenje djeteta, zaljubljivanje ili neka vama značajna nagrada ili priznanje za minuli rad.
Imat ćete mnogo razloga za zadovoljstvo, sreću i slavlje, a onaj divan osjećaj da je sve u redu i da će biti sve u redu, neće vas tako lako napuštati.

 Comment Remember this topic!

Looking for Unicorn Gifts?
.