Forums : Astrologija

 Comment
Ljubavno pitanje (za bilo koga)
Carlota
2013-04-25 08:59 PM
Lav, rođen u Somboru, 20.08.1986, oko 9 ujutro... Dugo je ovaj Lav već sam, pa me zanima da li su ikakve promene na vidiku? Hvala unapred!
OPIS-50
(OPISIVAC)
2013-04-26 06:17 AM
Osjećaj da ste u raskoraku između želja i mogućnosti, da se problemi čine kroničnima i da ne znate kako ih riješiti pratit će vas osobito u proljetnim mjesecima. Ne odustajte od onoga što žeiite, i ne gubite snagu na rasprave, ljutnju ili osjećaj povrijeđenosti. Dopustite li sebi povlačenje, udaljit ćete se od bliskih osoba i zahladnjeti međusobne odnos.
Stroge vibracije planete Saturn pozivaju na djelovanje: sporim, naizgled možda i besmislenim koracima i postupcima napredovat ćete postepeno, ali sigurno! Od vas se traži dosljednost, mirna ustrajnost i posvećenost cilju. Oni koji se odluče na ovu avanturu, u drugoj polovini godine polučit će prve uspješne rezultate. Pronaći ćete konstruktivnije načine rješavanja teškoća, osjetiti okus početnih, malih pobjeda, a to će vam dati snagu i novi entuzijazam.
Dom i obiteljski odnosi te odnosi s roditeljima tokom 2013. godine podlijegat će istim „zakonitostima”. Situacije ponekad neće odgovarati vašoj kraljevskoj, lavljoj prirodi. Upravo suprotno, rezultate ćete ostvarivati tek onda kada tolerantno i iskreno prihvatite ulogu onog koji se stavlja „na raspolaganje” drugima, na određeno vrijeme.
Slobodni će biti neskloni eksperimentiranju i iskoracima. Bit ćete promišljeniji i oprezniji, stoga i igrati „na sigurno”. Izvjesni su odnosi zasnovani na razlici u godinama, s udovcima ili udovicama, ili ćete svog izabranika/icu doživljavati kao neku vrstu autoriteta.
Oni iza kojih je ljubavni brodolom, mučna bračna rastava ili ljubavno razočarenje, morat će zacijeliti rane prije negoli se upuste u novu vezu. Ne učinite li to, spoticat ćete se stalno na međi prošlosti i budućnosti, vrteći se u krugu. Takvom energijom privlačit ćete u život osobe koje će jačati osjećaj nesigurnosti i neuspjeha.

Astro_Nency
2013-04-27 03:49 AM

Dovoljno ili želite još jedan odgovor ? ;) pozz
Carlota
2013-04-27 06:28 PM
Hvala Opise! Mislim da ste pogodili da mi stvari iz proslosti ne dozvoljavaju uspeh na tom polju u sadasnjosti...

Astro_Nency, sto vise analiza, to naravno bolje, pogotovo što se tiče tog trenutnog stanja u ljubavi. Unapred hvala!
Carlota
2013-06-21 03:10 AM
Astro Nency, može li taj drugi odgovor? ;)
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.