Forums : Biznis

 Comment
Blokada
paja
2011-10-31 09:42 AM
Pozdrav svima koliko vas ima.
Molim vas, da li neko zna ili je bio u situaciji, da li su u banci obavezni da ti kažu ako ti je racun u blokadi?
Blokiran mi je racun u petak, odneo sam pazar da uplatim, žena uzela ali mi nije rekla da je racun blokiran i pazar umestno na plate i doprinose otisao ko zna gde.
Da li su obavezni ili nisu, da li neko zna i gde bih mogao to da proverim? U banci se sef ekspoziture izvinjavao Bog zna kako ali su mi iz direkcije banke napisali da nije morala da mi kaže.
Unapred hvala na pomoći.
Pozdrav,
Paja
Corner_Crew
(Cotton)
2011-11-01 03:06 AM
Naravno da nije obavezna! Sluzbenica (sluzbenik) na salteru kome si predao pazar to čak ni ne zna kada obavlja tvoju uplatu osim ako bas namenski ne pogleda promene na tvom racunu od tog dana, a to nikada ne rade osim ako ti ne trazis.
Da si radio isplatu onda bi primetila da nemas love pa bi videla razlog ali to sve nije njen posao.
Poz
paja
2011-11-05 08:55 AM
Pa to je onda teska prevara, samo da bi ti uzeli novac.
Isto tako su mi rekli u banci i NBS. Kao, sluzbenica kada radi uplatu ne vidi da je racun blokiran. To vidi tek kada radi transakcije ili isplate.
Lopovska posle, ništa drugo. Mislim, racun je bio greškom blokiran, uplatio sam pazar a sve pare za plate i doprinose onda otisle na drugu stranu. Srećom pa su mi posle tri dana vratili pare nazad ali sam morao da platim odblokadu 4900 dinara.
Nema, sve rade smišljeno, samo da bi ti uzeli pare.
Pozdrav,
Paja
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
2011-11-18 11:15 PM
Paja, ako je greškom blokiran, onda nisi trebao platiti deblokadu racuna. Sve je to lepo mogao da uradi bez troskova menadzer banke, uz jedno poslovno izvinjenje.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.