Forums : Roditelji

 Comment
Dvogodisnjak i naocari
mamagirl
(profesor)
2011-04-05 05:56 AM
Dragi roditelji pomagajte! Kako privoleti dvogodisnjaka da nosi naocare?! On neće ni kapu kad je cica zima...
Mi smo blizanci i napunili smo dve godine u januaru. Pre godinu dana mladji, manji i nestasniji blizanac operisao je strabizam, uspesno, ali i dalje mu po malo bezi oko. Doktor je predlozio naocare sa dioptrijom +2. Mi izabrali preslatke naocare, za njegov uzrast, sa mekanim drzacima na nosu, i sa zavijenim delovima za usi... I svi nosili naocare po kuci ne bi li i on prihvatio.. JA mu kupila tonu novih autica (obozava) da mu skrenem paznju dok ih analizira, ali nema sanse odmah skida. Imate li neki savet? Znam da moram biti uporna, ali ovak moj je izgleda uporniji..
POzdrav.
nadjka
(t)
2011-04-05 06:41 PM
Moje je dete doduse bilo vece kada je pocelo da nosi naocare, i u tome mi je Hari Poter mnogo pomogao, kako je tada bio popularan, i moje je dete zelelo bas iste naocare i nije se bunilo da ih nosi. Sada je veliko i nosi naocare samo kad cita ili radi na kompu duže.
kimica
(poletarac)
2011-04-24 04:07 PM
Moj sin je poceo nositi naocare sa dve i po godine, on ih je dobro prihvatio, ali znam da mi je tada doktor pomenuo da ako slučajno ne bude hteo da nosi naocare da ga dovedem da mu jedno dva vikenda stavi neke kapi koje mu zamute malo vise vid, i deluju 1-2 dana, a uz naocare naravno vidi bolje, i onda kaže dr. sami pocnu da traže da ih stave...Eto, možeš pitati svog doktora za to.Pozdrav
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.