Forums : Roditelji

 Comment
Deciji psiholog u Torontu?
Srebrni_Letac
2010-03-08 10:40 AM
Da li neko može da preporuci decijeg psihologa u Torontu? Najbolje bi bilo ako neko ima lično iskustvo ali može i preporuka iz druge ruke.
Dete mi ima probleme u skoli, tacnije pravi probleme u skoli, nemiran je, ne postuje pravila, ometa nastavu, a kada ga opomenu, najcesce odbija da prizna krivicu i okrivljuje druge. Akademski nema probleme, dobro usvaja skolsko gradivo ali ponasanje je uvek problem - resavanje konflikata konstantno „needs improvement”. Već smo imali vise razgovora sa skolskim psihologom i uciteljima, sad nam predstoji i zajednicki sastanak sa direktorom, bojim se da će insistirati na ADHD testu. I kod kuce smo uvek imali probleme da se dogovorimo sa njim ali smo nekako, posle citanja brojnih knjiga o vaspitavanju „problematične” dece, pronasli način da to resimo. Nazalost nikako ne uspevamo da mu pomognemo da razvije samo-kontrolu i uskladi se sa skolskim pravilima, pa moramo da potrazimo i strucnu pomoć.
jelena70
2010-03-10 10:43 AM
Preporucujem da ovu temu postavis i na diskusiji http://www3.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/140/trudnice_i_mamice?1, ta diskusija je mnogo zivlja od ove i na njoj ih ima dosta iz Toronta.
gorica
2010-04-16 02:28 PM
dr. Milorad Vukovic je u Torontu- potrazi na internetu
teletabis
(majka)
2010-08-02 08:59 PM
Djete je u skoli da napreduje akademski- zato i ide u skolu a sve ostalo bude i prođe.

Bitno je da postize dobre rezultate jer će mu to trebati u daljem skolovanju - niko te neće pitati za osttalo.

Nema brige i svako dobro.

Djeciji psiholog i ostale stvari je samo biznis.

Znaš kako kažu„ pokriva osiguranje znaci treba ići”
 Comment Remember this topic!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.