Forums : Navijači

 Comment
Nemanja Radonjic i Rade Krunic
TC-64
2024-09-03 07:59 AM
Navodno je sve kao gotovo i definitivno stizu njih dvojica u Zvzedu. Nisu svi odusevljeni, kao Radonjic nije vise onaj stari, a Krunic ništa nije pokazao u Turskoj, pa ga je zato Murinjo stavio na led.
Ništa neću da govorim dok ih ne vidim. Kad mogu razni za koje nikad čuo nisam da dolaze u Zvezdu, mogu i ovi koje makar znam ko su! I imaju pravo na sansu, ako je istina da dolaze danas 3 septembra, poslednjeg dana prelaznog roka!
Odesa
(надежда, вера и л)
2024-09-03 09:02 AM
...кажу да је то завршено, Крунић потписао на 3 године, дошао као слободан играч али ће турци имати 50% од његовог будућег одласка из Звезде.
А за то време из глодарске секте пацови беже јер тај сплав очајника само што не потоне:

Ofanzivac Partizana Ksander Severina napušta Humsku i seli se u Makabi iz Haife u transferu vrednom 1.500.000 evra.
Ко ће следећи да им збрише...???
Profiteru...ово је животна шанса да заиграш за свој љубљени клуб, критеријуми за пријем су врло повољни, довољно је да знаш да се потпишеш и то је то. сретно, ххахахахаа !!!
Odesa
(надежда, вера и л)
2024-09-03 09:04 AM
...е сад сте га најебали тек:

Ivica Kralj više nije sportski direktor Partizana, a na to mesto se vraća njegov prethodnik Ivica Iliev.
Odesa
(надежда, вера и л)
2024-09-03 09:17 AM
Poslednji dan prelaznog roka, kao pre godinu dana. Sada je nova trojka, a posle Nemanje Radonjića i Radeta Krunića, Zvezda nije stala sa pojačanjima.

Novi fudbaler Crvene zvezde je Sila Katompa Mvumpa iz Štutgarta. Ovo smo najavili u ponedeljak, a utorak je krenuo finiš posla.

Afričko krilo biće najskuplje pojačanje u istoriji kluba sa klauzulom za otkup sledećeg juna od 10.000.000 evra, što je bio zahtev popularnih Švaba.
TC-64
2024-09-03 09:18 AM
Ahaa, vraca se zaboliki Iliev hahahaaa
Ima da ga doje)))
D-Man
(U prolazu)
2024-09-03 04:26 PM
Хванга ће бити тешко надокнадити. Гледао сам га још док је играо овде у МЛС за Ванкувер. Кратко је остао, видело се да зна али једноставно тада није имао са ким играти и дигао сидро и отишао у Русију.

Након Русије Грчка где није успео. Онда годину дана у Звезди и сада оде у Фејнорд.

Нешто није у реду са његовим жељама, чини ми се. Фантастичан играч, проблем, можда грешим, у глави јер пошто пото хоће до најјачих лига у Европи а то му, за сада, не иде за руком.

Шта рећи о Крунићу? Добар фудбалер али он има, чини ми се, 32 године. То су године када играчи у средини прилично падају али видећемо.

Волео бих да грешим али не верујем да ће од Радоњића бити неке користи. Где је год отишао, није се доказао а онда је још прилично и петљао са тим потписом за Звезду и повратком. Додуше, можда је то било и до Звезде, ко би га знао.

За оног типа из Штутгарта сам чуо да је одличан фудбалер али нисам га никад гледао. Штутгарт игра против Звезде у ЛШ па размишљам зашто га пуштају баш у тим против којег требају играти.
Она наводна откупна цена од 10 милиона је врло проблематична али то је за годину дана и вероватно је повезана са неким условима. Није ваљда да ће имати обавезу да га откупе за годину дана.
D-Man
(U prolazu)
2024-09-03 04:35 PM
Сад сам прочитао да се ради о позајмици Силаса на годину дана с правом откупа од 10 милиона.

Претпостављам да Штутгарт не рачуна озбиљно на њега ове сезоне а одредили су огромну цену откупа да се заштите уколико би тај играч лудо одиграо у Звезди. У том случају за мању лову Звезда би га можда и откупила а овако за 10 милиона не мора а Силас се у Штутгарт може вратити након годину дана са великим искуством стеченим играјући Лигу шампиона.
TC-64
2024-09-03 05:23 PM
Hvangov odlazak mi uopste nije jasan., Doprineo je ulasku u ovu i ovakvu Ligu sampiona, i hteo je posto poto da ode. Kao da nije mogao da ceka januar. Razumem da mu nije istod a igra u Roterdamu i Amsterdamu i Lucanima ili u Subotici ali ima tu Ligu, valjda je mogao toliko da istrpi, a imao je i zemljaka iz Koreje. Sto kaže D-man nešto je u njegovoj glavi. A plus sto nigde neće biti tliko cenjen kao ovde, to je zaista cinjenica.
Jednu zanimljivu stvar sam otkrio, pazite ovo.
Od 2000 do 2016 godine u Evropi, od Ki Klaksika do Sasuola, Zvezda je odigrala tačno 90 utakmica
A od 2017 i redovnih grupnih faza do 2024 godine u Evropi, od Floriane do Bodo Glimta Zvezda je odigrala isto 90 utakmica!!!
D-Man
(U prolazu)
2024-09-03 06:22 PM
Откако је напустио Јужну Кореју 2019-е године, њему је Фејнорд шести клуб (укључујући једну позајмицу из руског Рубина у Сеул)!

Дакле, то је доказ да се са њим нешто ''занимљиво'' дешава. У Ванкуверу одиграо 40 утакмица, у Рубину 35, у Сеулу 9, у Олимпијакосу и Звезди по 32!? Сада је у Фејнорду.

Изгледа као особа која никако не може да остане на једном месту више од 2 године. Одличан играч али...
Zvezda_do_Tokija
2024-09-04 09:52 PM
Mi prodali igrace i razadili 11 miliona a ova tri igrača dobili za milion dolara ukupno...
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.