Forums : Navijači

 Comment
Evropa tuga nasa
TC-64
2024-08-22 04:23 PM
Još jedno nikakvo vece za nas fudbal u Evropi. Celo leto je izgleda takvo.
TSC izgubio 3-0 od Makabija iz tel Aviva, a ocigledno je razlog u dva iskljucenja. Izgleda da nikako da se oporave od odlaska Lazetica. A ovaj hrvoje Klafuric sto ih vodi, izgleda da nema pojma.
Partizan šta je veceras promasio ono je strasno. Tri utakmice kuci u Evropi zaredom i tri poraza bez postignutog gola. Dinamo Kijev, Lugano i Gent! A gol kakav su primili ono je smejurija.
Zbog ovakvih rezulatta ove u i prošle sezone od sledeće imamo ekipu manje u Evropi. A ko zna od kog kola ćemo pocnjati kvalifikacije. Kad smo svi zasrali sve što se zasrati može!
Zvezda_do_Tokija
2024-08-22 07:10 PM
Pa nemamo kvalitet za Evropu Ali Zvezda i TSC će igrati Evropu.. Bilo bi dobro da i propali groBARI prodju, ali mrka kapa od njih... Sto neko rece, oni samo iz aviona nisu ispali ovog leta...
Odesa
(надежда, вера и л)
2024-08-23 01:44 AM
...а што Станоје и Натхо нису јурили судију по терену овог пута ?
TC-64
2024-08-23 03:39 AM
Aaaahahahahaaaaaaaaa

https://www.maxbetsport.rs/fudbal-liga-konferencije-partizan-gent-mustafa-jusufspahic-539012/

LIGA KONFERENCIJE Muftija Jusufspahić duhovito prokomentarisao igru Partizana

Još jedna košmarna joć je iza Partizana. Crno-beli su pred ispadanjem i iz Lige konferencije jer su u prvom meču plej-ofa kvalifikacija na svom terenu izgubili od Genta sa 1:0.

Ono što može da raduje navijače crno-belih je činjenica da su fudbaleri stvarali šanse, ali lopta nije htela u gol. Za nedelju dana je revanš u Belgiji, a do tada trener Aleksandar Stanojević mora ozbiljno da radi na efikasnosti.

Još jedan evropski poraz je navijačima crno-belih teško pao, a na društvenim mrežama se oglasio i beogradski muftija Mustafa Jusufspahić. Poznato je da je on veliki navijač Partizana, a posle meča se oglasio duhovitom porukom.

– Fudbal je igra u kojoj treba dati gol – poručio je Jusufspahić.

====================================================================

Aahahahahahhahaha buaahahahahahaha urlam i nije me blam aahahahahahahaaaaaaa yebe ih i muftija ahahahahaaaaaaa
Cist Alan Ford, ako kanis pobediti ne smes izgubiti ahaahahahahaaaaaaaa
TC-64
2024-08-23 03:59 AM
Je li ratni profiteru koji lupaš minuse, da li je Vucic kriv sto vi ne znate da pogodite mrezu ni sa 3 metra razdaljine?
Odesa
(надежда, вера и л)
2024-08-23 10:14 AM
...па јел` то значи да су и Салдања и остали ретарди из тима такође завереници кад не постижу голове, хахаххаа ? Која је ово завера кад ти и сопствени играчи раде против клуба ? Дакле не само комплетна упрва него и тренер и играчи...а камо противнички играчи који се намерачили да натрпају глодарску мрежу...хахахаха ...Па ово испада да је ова цела ујдурма с завером направљена једино и само на штету распалих навијача попут Профитера и сличних му...
Odesa
(надежда, вера и л)
2024-08-23 10:17 AM
...колико су им оно голова до сада стрпали у овим европским квалификацијама ?
Питам за друга...хахахахаха ?
 Comment Remember this topic!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.