Forums : Navijači

 Comment
Pixi: tri igrača su kolabirala na poluvremenu
TC-64
2024-06-21 10:55 AM
https://www.sd.rs/sport/euro-2024/piksi-otkrio-da-su-nam-kolabirala-tri-igrača-2024-06-21

Selektor reprezentacije Srbije Draga Stojković Piksi održao je konferenciju za medije posle remija sa Slovenijom u drugom kolu grupe C Evropskog prvenstva.

Orlovi pred poslednje kolo i duel sa Danskom imaju jedan bod i samo im igra pobeda ukoliko žele da obezbede plasman u nokaut fazu.

Prokomentarisao je slab ulazak u mečeve i činjenicu da je golman Predrag Rajković najbolji igrač tima.

- Mi se trudimo, tj, ja se trudim da igra najbolji tim. Konstatacija da je naš golman najbolji naš igrač, to je jedan lep kompliment, on zato i brani, ne brani zato što se zove po imenu i prezimenu drugačije od drugih. Drago mi je da je u super formi i drago mi je da svoj deo posla radi na najbolji mogući način, sa druge strane, slažem se da taj neki naš početak je dosta ovako, rekao bih konfuzan, to se radi u tih nekih 15-20 minuta, ne bih rekao poluvreme - kazao je Stojković, pa nastavio:

- Tih 15-20 minuta, imamo tu vrstu problema da uhvatimo igru, da pas bude tečniji, da bude korisniji za tim u celini. Ali, radimo na tome i stalno govorimo na treninzima, očekujem da od prvog minuta budemo na nivou i da utakmicu odigramo u jednom ritmu svih 90 minuta. Imate i protivnika koji ima neki svoj stil igre i koji želi da dominira i da bude tim koji drži kontrolu u svojim rukama ili nogama, ali najbitnije je da uspevamo da pronađemo naš stil igre i uspevamo kroz pas igru i ka čemu težimo, dolazimo do nekih akcija koje nam daju mogućnost i daju nam nadu da ugrozimo protivnika.

Ponovo je pričao o duelu sa Slovencima.

- Da se vratim na jučerašnju utakmicu... Ovo je jedan turnir izuzetno važan i vrlo neizvestan, ovde nemate nijednu ekipu koju smete da potcenite, ako vidite našu grupu, sve je to jedan gol plus ili minus, tvrdo se igra, ono što se meni sviđa kod nas je to da smo takmičarski raspoloženi i da se ne predajemo, da verujemo do kraja da možemo do pozitivnog rezultata. Moram da napomenem što se tiče statistike, mi smo juče imali 56 odsto poseda lopte u odnosu na Sloveniju, uputili smo 15 udaraca na gol, napravili smo 540 pasova, čak 200 više od njih, što dovoljno govori o dominaciji, od toga 480 tačnih pasova. Čak 33 centaršuta smo imali, što govori da želimo da igramo ofanzivno i da želimo da ugrozimo gol protivnika, bilo bi zabrinjavajuće i bio bi znak pitanja da smo tim koji ne šutne na gol, pa ću navesti primer Podgorice gde smo pobedili 2:0. Ovi brojevi... - rekao je Stojković, pa otkrio da je igračima nije bilo lako zbog vremenskih prilika.

- Idu u prilog tome da možemo biti ponosni na momke, da zaista žele da se bore, da taj moralno voljni momenat je na visokom nivou, a da je lako igrati, nije... Ako dodate jednu situaciju juče, to da je utakmica igrana u 15 časova i da su na poluvremenu 2-3 igrača kolabolirala, koliko je bilo teško trčati, boriti se, vraćati se psihološki posle gola, gola koji je postignut posle naše greške. Ako pogledamo ove parametre, ne treba biti nezadovoljan, došli smo do toga da odlučujemo o svojoj sudbini u sledećoj utakmici - zaključio je Stojković.

==============================================================

Ja bih ga samo pitao, pa jesu li igrači profesionalci ili babe koje su krenule na pijacu u najtoplijem delu dana???
Sad je bio problem i u vrucini? A šta ako je i kod slovenaca bilo tako? Pa šta je bio problem u 21 sat uvece u prvom poluvremenu protiv Engleske? Bocni vetar? Kose tribine? Dokle vise bre te gluposti?
Takvog ptotivnika kao sto je Slovenija treba da dobijes sa nekoliko golova razlike, a ne da trazis izgovore!
D-Man
(U prolazu)
2024-06-21 11:07 AM
Сећам се оне наше старе добре пословице:

''Рђавом &урцу и длака смета!''

Кад год чујем Пиксијеве коментаре, ја се сетим те пословице.

intrigue
2024-06-21 02:07 PM
Па јел 2 или 3 -јица ? Који су то играчи који су колаболирала? Чух да је спомињао Павловића , ко још ?
Јел он значи шта значи шта значи шта реч ? Јел заменио на полувремену
те играче ?

Да су се неки од њих уморили , „цркли” ...ајд ок , али да су колаболирали ?
Знамо сви да је било вруће . А претпостављам да онај Кек није ни споменуо ...

Статистика ?
Статистикаје нешто слично бикинију . Видиш све , а уствари не видиш оно најважније .

Трчали ?
Трчи бре Сергеј , претрчи километре ...али за чије бавбе здравље , све у простору , у празно ...
Ето ти статистке .

15 удараца „на гол” ?
Како на гол , јел према голу ? Кога боли К кад је од тих 15 удараца само 2 ишло У гол ?

То је права статистика уствари .
Запотего сам 15 пута , али сам погодио гол само 2 пута (карикирам) ...и то није позитивно , већ негативно .

ofarbaniboy
(varim)
2024-06-21 02:12 PM
Pikseto pre utakmice...
Kuj vi moj pobedjujemo gi sigurno...
Posle utakmice..
Abe videste li vi kako ovi trchedu...ki kad i juris sas zasiljeni koc...
Strucnjak...
Tubby
2024-06-26 02:51 PM
Пикси једноставно није спортски радник за неке значајне успехе, ни као фудбалер ни као тренер/селектор.Као фудбалер, без неког посебног разлога је 1989 године извикан за пету звездину звезду, после непуне 3 године играња у том клубу и освојеног 1 шампионата Југославије и 1 купа Југославије.Све претходне звезде(Џајић, Шекуларац, Митић, Пижон) су играли 10 и више година за Звезду пре добијања овог звања и имале су вишеструко више освојених трофеја од Пиксија.

Чим је „звезда” Пикси отишла у иностранство, Звезда је освојила Куп шампиона, јер остали играчи (који нису имали статус „звезде” ) нису морали да се прилагођавају Пиксију и да он буде у центру свега и свачега.Без форсираног и незаслуженог статуса „бесмртне звезде”, Пикси у Олимпику није могао да задржи ни статус првотимца , па је отишао у Јапан , где такође није успео да освоји ниједан шампионат(као играч).

Као селектор, Пикси је успео да се пласира на СП и ЕП, али су резултати наше репрезентације на оба ова такмичења поразни.Оба пута смо завршили као последњи у групи, а доживели смо понижење јер никога нисмо победили, а боље од нас су пласиране „фудбалске велесиле” попут Швајцарске, Камеруна и Словеније. Пикси ово коментарише „да нисмо обрукали Србију” ваљда стандардно последње место у групној фази такмичења већ други пут није брука по Пиксију.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.