Forums : Navijači

 Comment
AV im i dalje placa i vadi ih iz shita
TC-64
2024-06-01 09:11 AM
Kaže Vazura da će uskoro da rese problem. Naravno drxava će opet da plati kao sto im placa i za licencu za Evropu, a oni će i dalje da se.ru da ih AV koji im daje pare, unistava! Tu bolesnu logiku poseduje veci deo njih!
Pa jel AV kriv sto im je onaj japanac pobegao pa su izgubili spor s njim zbog neplacanja!!?? Licemerno da licemernije biti ne može!!!

https://www.maxbetsport.rs/milos-vazura-za-maxbet-sport-pada-suspenzija-fifa-evo-do-kada-placamo-dospele-oba veze-520817/

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je FIFA suspendovala Partizan do 2026. godine. Da do tada crno-beli neće moći da registuju nove igrače.

Međutim, jasno da odluka pada onog trenutka kada uprava kluba iz Humske plati dospele obaveze. Reč je o izgubljenom sporu sa Takumom Asanom. MaxBet Sport je pozvao generalnog direktora Partizana, Miloša Vazuru koji nam je dao kratku izjavu:

– Sve će da bude u redu. U najkraćem roku suspenzija će da bude povučena, tačnije automatski pada kada platimo dospele obaveze. To ćemo da platimo u narednim danima, tako dovođenje igrača u predstojećem prelaznom roku će da ide po planu sportskog sektora. Navijači Partizana nemaju razloga za brigu – poručio je za MaxBet Sport, Miloš Vazura.

Prelazni rok u Srbiji počinje 13. juna. Pred upravom i sportskim sektorom Partizana je veliki posao, da oformi ekipu koja će da bude kadra da napadne Ligu šampiona ili bar da se zadrži u Ligi Evrope ili Ligi konferencije.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Keychain ?
.