Forums : Navijači

 Comment
Zoc prso ko petarda
Zvezda_do_Tokija
2024-05-28 01:56 AM
www.youtube.com/watch?v=bHRwTjw4Zp4

Nije mu sudija persirao tokom utakmnice?! ha ha ha ha ha ha ha
TC-64
2024-05-28 03:41 AM
To je već preslo granicu normale. Naduven i crven od mrznje. Kao onda kada je pogledom tražio u publici majku s detetom koje mu je pokazalo srednji prst hahaha ko se seca toga?)))
-Borislav
2024-05-28 08:27 AM
Па свашта.

Ја буквално мрзим када ми неко персира, то ми је баш уштогљено, умишљено, одмах се ствара нека непријатна атмосфера и слично.

„Ти” је много боље, приснији сам са човеком или женом, одмах ми је као да се већ познајемо дуго, могу ту особу одмах позвати на кафу или неко пиће, седнемо и причамо нормално.
Па таман да је председник државе, да морам да причам са њим, баш не бих волео да он мени персира или обрнуто.

Можда звучи глупо али је тако код мене.

И, шта сад, не разумем га.
Судија му није персирао и зато нам је лига „таква”?
Каква бре?
Неразумљиво, о чему он уопште прича?
Odesa
(надежда, вера и л)
2024-05-28 08:31 AM
...па замисли ти те гробарске умишљене величине ??? неко се усуди да им да техничку грешку или картон к`о оном бурекџији Дуљају ? И онда им опет не ваља ни лига ни судије, а о томе су знали све унапред...и опет играју те исте лиге и прижељкују да постану шампиони истих...хахахаха ?
Да их нема, коме би се смејали...!!!???
TC-64
2024-05-28 08:34 AM
To ti je isto kao opozicija koja kuka kao pokradeni izbori i na kraju udje u supstinu. Kao da ih sve vodi ista budala. Ili su jeli bunike svi zajedno, ali oVo je ludilo koliko oni izbegavaju da se suoce sa sobom i svojim greškama.
-Borislav
2024-05-28 08:52 AM
Мени је ово једноставно неразумљиво.
Ја сам адвокат по занимању и готово сваки први разговор са клијентом почињем са „Молим вас да ми не персирате”, онда се насмејем јер сам управо персирао ја њему/њој/њима/ и наставим са „Моје име је Борислав и то ће бити сасвим довољно. Изволи, седи, како могу да помогнем?”

И аутоматски сам створио пријатну и присну атмосферу, лежерну, да тако кажем.

А овом тип је ЦЕЛА лига „таква” (опет питам - КАКВА бре?!) зато што му судија није персирао.
Можда он спада у групи оних ликова који стварно мисле да су Наполеон или неко други,славан из историје човечанства, што наравно доводи до здравог закључка да он болује од нечега.
Zvezda_do_Tokija
2024-05-28 10:03 AM
Kad je sport u pitanju pa I sudije onda su svi na ti bez obzira na godine... Žoc je prolupao načisto
Odesa
(надежда, вера и л)
2024-05-28 02:23 PM
TRIPL DABL SA SAVANOM Šta je to isprovociralo Željka da udari na sudije? „Očajnički potez Partizana je dokaz – nešto se tu dešava...”

Suđenje jeste ogroman faktor svake utakmice, ali Željko je preiskusan da ga takve stvari izbace iz takta. Pogodilo ga je, izgubili su. Da je drugačije, verovatno se ne bi iznelo to u javnost. Ali, s druge strane, Željko je i pre početka plej-ofa KLS-a izjavio da imaju želju da igraju, ali znaju da sude srpske sudije i da je to uvek cirkus. Već je najavio to i sigurno je to došlo do njih. I oni su možda bili u fazonu „nacrnio nas pre početka lige”. Mislim da je tu negde isprovocirao i sad svako ganja svoje. Ovim sudije brane autoritete, brane sebe i onda tako odreaguju prema Obradoviću, da ga kao smire– „sad ću ja da pokažem Željku, da mu puknem tehničku”. Koliko god suđenje u KLS-u nije isto kao u Evroligi, pristali su da igraju i ne treba to da baci senku na činjenice – Partizan je loše igrao. Nije njih suđenje oštetičlo, moramo biti pošteni. Stvarno je bilo loše izdanje Partizana, odnosno dobro izdanje Mege, zato je 1-1.

http://skr.rs/zGNZ
TC-64
2024-05-28 03:27 PM
Ti to njima objasni. Kao i u fudbalu. Može sudija da ih osteti za bod ili dva, ali kada im Zvezda pobegne 18 bodova, bilo je i 20 i 30, onda su sami krivi i tu nema price. Kada izgube zaredom 5 utakmica, znači da loše igraju i da su sami krivi.
Zvezda_do_Tokija
2024-05-28 06:53 PM
Plus sto je Terza objasnio... Zvezdin rejting u Evropi nije stecen igranjem u Srbiji već rezultatima u Evropi... Dve godien za redom smo polazili od prvog kola i zavrsavali u grupnoj fazi Lige Evrope i Lige Sampiona...

Šta, da Vuci nije slučajno platio i UEFA-u da nas pusti?! ha ha ha
 Comment Remember this topic!

Looking for PomPom Keychains?
.