Forums : Istorija

 Comment
Šta zataskavaju ovi nasi??
witb-delija
2014-08-25 03:15 AM
U vezi ubistva ovog decaka Luke na Brankovom mostu, čitam sve vesti i toliko ima nelogicnosti da stvarno postaje sumnjivo šta se tu radi. evo samo nekih stvari koje ne piju vodu:

- prvo nasi strucnjaci za bezbednost koji su godinama radili u policiji su sami izjavili posle dve nedelje od ubistva da je smesno da policija kao ne moze da nadje ubicu pogotovu što se radi o tako retkoj vrsti auta.

- drugo, stalno su menjali boju auta, te crna, te crvena te bez boja a to se u sutini radi namerno u slučaju kad hoće da zbune javnost

- lukin drug je rekao da mini moris koji ih je udario nije dosao ulicom koja ide ispod brankovog mosta već je vozio direktno od zelenjaka i isao je srednjom trakom a oni su gurali ladu iz srednje trake u desnu. da je dosao onom ulicom sto ide ispod mosta (ko sto tvrde nadlezni) mini moris bi bio u desnoj tracii ili bi se prebacivao iz desne u srednju i ne bi imao toliku brzinu. tu izjavu lukinog druga su objavile samo jedne novine i samo jednom i nigde se više ne pojavljuje. znaci decko to kategoricki tvrdi i isto je rekao da je auto bio crn.

- policija je objavila ime ubice a nema nikakvih dokaza za to osim sto to oni sami tvrde. kažu da imaju saucesnike čak njih 6 je bilo u mini morisu??? a svi su neki narkomani kojih su se i porodice odrekle, znaci lako podkupljivi ljudi, i jako slabi na moralu i skloni da se saviju pod pritiskom a osim toga niko od medija sa njima nije imao direktan kontakt već samo znamo šta nam policija servira. kažu bila je drska na saslusanju?? koja će to narkomanka da bude drska na saslusanju za saucesnistvo ubistva??? nema logike! i to su jedini dokazi, tih 6 narkosa a niko nema pristup njima???

-glavni ubica je navodno u turskoj pa na tajlandu pa u kini i to centralnoj, :) ma nemoj, opet ko sa bojom auta, sto vise razlicitih informacija da se zbuni javnost

-ni sa jednom od tih zemalja nemamo sporazum o isporucenju tako da čak i ako ga uhvate, može da prođe i 6 meseci ili vise do isporucenja a dotle će već ko zna šta novo da se desi i niko neće obracati paznju ko na slučaj sa sinom Zeljka MItrovica

ovo su samo neke nelogicnosti koje sam uocio ako imate još neke da dodate - slobodno!

witb-delija
2014-08-25 03:17 AM
au pogresna diskusija :( ovo je trebalo da ide na politiku>
Tabanac
(DR.voseca)
2014-08-26 06:01 PM
„delijo”,
...u „Talmudu”stoji...:„nema većeg zajednistva,od onog koga spaja,
(isti)zajednicki greh.”
Uceci istoriju,svatices redosled,
Da posle ekonomske krize,nastaje politicka kriza a da na kraju,
kao samrtni ropac...moralna kriza!

Mislis da su bili drugaciji u Tom „Beogradu”,Rimljani,pri raspadu
Rimskog Carstva...Ili u Tom „Beogradu”Turci,pri raspadu Osmanskog Carst-
tva...
„delijo”,prisustvujes Tom trecem cinu.Osecam da si posten i pametan
iako si „delija”.Zato ne želiš da vidis...

VOLIM P A R T I Z A N...!!!!!!
PARTIZAN...
Drevljan
2014-08-26 09:00 PM
Zvezdaleeeee!!!

I Olimpijakos i Spartak!
biberstruc
2014-08-28 04:14 PM
Jas am mislio Tabanac zna nešto . Elektricar visokog napona ,kad ono banderas
Grobar . pih

http://i.imgur.com/UQX4XSQ.jpg

http://i.imgur.com/RY1XEju.jpg
Drevljan
2014-08-28 08:24 PM
Vrh kolekcija!!!

A „Tabanac” kao duhovan covek se verovatno poveo saosecanjem da navija za slabiji srpski tim, hehehe!!
Realno, krajnje je vreme da ih se mane i pridruzi „Pravoslavnoj braci”!

Pozdrav!!!
zavarivach
2014-09-01 06:38 PM
VOLIM P A R T I Z A N...!!!!!!
PARTIZAN...
---
Очигледно морално посртање. Колико је неко додирнуо дно, види се када нешто овакво може да напише и још да дода да је при том био трезан и при чистој свести. :)))
 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.