Forums : Istorija

 Comment
Зашто Срби воле руском?
FromRussiaWithLove
2014-08-05 06:25 AM
На водичем у Србији, почео сам да размишљам још у 2011. По први пут сам био у могућности да посети овде у крајем септембра 2013. Следећа Авала из Београда, нисам оставити.
Стигао сам у Београду, као нико од мојих пријатеља није хтео да ми прави друштво. Моји први утисци о Београду бит покварена кишу која сипа низ од неба за пет дана, а ја већину свог времена проводио у баровима / ресторани.
Ипак, одлучио сам да се поново врате у Србију и упознао нове 2014 у ресторану у Скадарском улици. У овом времену путовања у Србији била је обимнија: из Новог Сада до Републике Српске (Вишеград).
У свим мојим путовањима сам срео два Срба само осмех и поштовање (од конобара до возача такси). Овакав став Срба руским речима немогуће пренос. Нигде у Европи (био сам око 15 земаља у Европи) нисам видео такав став на руско!
Желим да опишем једном таквом случају.
Један Србин сазнао од друштвених мрежа, које сам планирају да посете Нови Сад и замолио ме да му купи мајицу у Москви са симболима царске Русије, а новац ће ми дати на састанку. Нисам могао да тражим новац у таквој ситуацији и затражио еквивалентне размене - мајицу са симболом Србије. Онда смо договорили још дељење флашу вотке на бочици STOLICHNAYA ракија медовача. Када смо се срели у Новом Саду, а затим од своје мајке, он ми је дао поклон - наочаре са речима „хвала Срецхна.” У руском сама дар није важан, али је важно напоменути да је у садашњем.
Из мог сопственог искуства знам да западни Словени не волим руски.
Сам поставио питање Србима: „Зашто су Срби толико воле руском?”. Али сам увек добио одговор од Срба: „Не знам.”
Желео бих да поставим исто питање на овом форуму: Зашто Срби воле руски ?
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.