Forums : Istorija

 Comment
Историјски континуитет западне русофобије
TROFAZNI-3
(Penzioner)
2014-03-30 12:34 AM
Историјски континуитет западне русофобије

Поуке историје.

Историјски континуитет западне русофобије
Ранко ГОЈКОВИЋ | 07.03.2014 | 00:02

Престали су схватати руски људи шта је Русија! Она је подножје Престола Господњег.

То руски човек мора да зна и да благодари Богу што је Рус„.

Свети Јован Кронштатски

Пре конкретног кратког прегледа вековне русофобије Запада, неколико речи о духовним орјентирима око којих се формирала како руска, тако и западна цивилизација. Идеологија ”златног телета„ као суштинска идеологија Хазарског каганата[1]постала је срж идеологије западне цивилизације после отпадија Рима од Једне Свете Саборне и Апостолске Цркве. Папизам је прихватио треће ђаволско искушење суштински прихвативши злато као једину могућност за владавину светом, и у тој сулудој тежњи за светским господарењем, иницирао је многе монструозне злочине. И то је закономерно – злочин издаје Христа повлачи са собом све друге злочине.

Са друге стране Господ је Русију њеним Крштењем почео припремати за улогу заштитника Правоверја Христовог у свету и за наследника Византије, која је прихватањем Флорентинске уније изгубила тај статус. Духовне орјентире Русије немогуће је схватити без свести о улози Промисли Господње у њеној историји, јер нису једном ”људске рачунице„ и ”објективне околности„ које су ”гарантовале„ пропаст Русије, падале у воду, није једном немогуће постајало могућим.

Верујући православни хришћанин са својом хришћанском самосвешћу највећа је препрека сатанистичком глобализму, јер верујући православни хришћанин своју вољу у потпуности подређује само вољи Господњој и он никада неће бити играчка у рукама западних глобалиста, који својим најамницима који су изгубили религиозну свест веома лако намећу своју вољу.

Данас када смо сведоци новог ”крсташког похода„ Запада на Русију, само повратак исконском значењу руске православне религиозне свести и саборности може довести до потпуног препорода Свете Русије и победе над савременим антихришћанским ”крсташима„. Данашње исказано високо јединство руског народа, државног и војног руководства и РПЦ уливају наду да су руски људи поново схватили дефиницију Русије Јована Кронштатског са почетка текста.

Ceo text OVDE:

http://srb.fondsk.ru/news/2014/03/07/pouke-istoriie-istoriiski-kontinuitet-zapadne-rusofobiie.html
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.