Forums : Tenis

 Comment
Sinner = Grešnik
CAHJAP
2024-08-25 07:05 AM
U Martu ove godine analiza krvi Sinera je otkrila zabranjenu supstancu „klostebol” derativ stereoida i to u dva posebna navrata. Skandalozna je činjenica da se to zataškalo sve do pre nekoliko dana a da je Siner nekažnjeno nastavio da se takmiči pri tom dostignuvši prvo mesto na atp listi. Bez sumnje u pitanju su dupli standardi gde su favorizovani zapadnjaci a istočnjaci momentalno kažnjavani, Šarapova Troivki, Halep itd. Svi smo čuli da se nadal tokom karijere dopingovao, pitaj samo Boga koliko puta se njemu zataškalo.

Sad, da je u krvotok Sinera završila ta supstanca preko masaže jer je „navodno” fizioterapeut imao povredu na prstu koju je sanirao sa steroidnom kremom, zamislite koliko puta su kriz Novakovu karijeru mogli Novaku tako nešto da smeste i da mu unište karijeru. Dakle dovoljno bi bilo da se neko rukuje s'njim. Zato lično ne verujem da je taj izgovor adekvatan.

Nazovite ovo šta ću sada reći teorijama zavere ali ćinjenica je da se u svetu promiviše transhumanizam, bezbožništvi, amoral i satanizam. Videli smo na olimpijskim igrama bogohuljenje sa travestitima koji su skrnavili Hristovu poslednju večeru a potom i završnu ceremoniju gde se zlatno biće spušta sa neba koji predstavlja Lucifera dok beli Božiji anđeo stoji obezglavljen. Ljudski greh je da niko od takmičara nije bojkotovao ovu olimpijadu, već je prihvatio da se takmiči pod ovim ceremonijalnim obredima. Meni bi lično Novak daleko istupio da je bojkotovao ove olimpijske igre, iako mu je yo poslednje prilika da osvoji zlato. Ipak, donekle se iskupio kada prema nebesima zahvaljuje Bogu za svoje pobede i kada je izvadio krst iz košulje.
Kada se danas punom parom vrši promocija bludničenja, bezbožništva i satanizma, dali je slučajnost da čovek koji se zove „Sinner” što na engleskom znači grešnik (greh) bude dva puta oslobodjen nakon što je bio pozitivan na antidoping testiranju? Dali je i to slučajnost da je ta vest „slučajno” procurila nakon 6 meseci ili je to samo još jedna promocija amotalnih vrednosti i nejednakosti u društvu koje nam se gura u lice.
CAHJAP
2024-08-25 02:00 PM
Au, nisam video da je izdvojena tema o Sineru „zagaďena šargarepa”, inače nebu započeo novu temu.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.