Forums : Moj dom

 Comment
U pomoć mish u kuci
mikano
2010-10-04 03:20 PM
Prošle godine bas u ovo vreme u podrumu sam otkrila da imamo podstanara tj. misha tako što sam videla da je nagrickao cokolade koje sam sakrila od dece tacnije od sebe :-) da mi nisu na vidiku.Odmah sam znala da je mish s obzirom da su papirici bas bili sitno sitno izgrickani.Kupila sam odmah lepilo za misheve i već drugi dan se „zverka”ulepila.Nakon toga sledeće sedmice se ulovio još jedan i do sada smo sve bili mirni.Prošle sedmice sam opet otkrila da se jedan „upecao”a pre dva dana još jedan.Sad me već lovi panika i strah šta ako se pocnu uvlaciti sve vise i vise u kucu.Polusecu od straha jer se ne osecam bas prijatno kad silazim u podrum i kad sam u podrumu cisto iz razloga što ne volim da ih vidim a ne da se plasim da će me ujesti ili nešto slično.E da i deca vole da se igraju u podrumu s obzirom da su im sve igracke u podrumu i dole im je igraonica.A kako se mishevi dovlace u kucu nemam pojma,verovatno postoji neka rupa u zidu,a da nabavljam macku i nisam bas nešto za to jer ne podnosim maceeeeeeee :-)))
carbon
(podupirac litice)
2010-10-06 02:32 PM
Deratizator?
scputnik
2010-10-07 01:09 AM
Pokusaj da nadjes rasterivac miseva sa ultra-zvukom ..

Evo jedan primer http://tinyurl.com/26wpx79

Ovaj je dobar.
Ima mogućnost da sam menja frekvencije i tako osim miseva i
dejstvuje još protiv nekih vrsta buba ..

Ne znam gde živis .. ali ako kupujes preko interneta onda pazi
na struju 220V ili 110V ...
tanjica
(student)
2010-10-09 10:51 AM
Ti ultrazvuk aparati ne rade- misevi se nekako naviknu. Mi smo imali miseve u Londonu i ništa nije pomagalo- nisu se hvatali na lepak, nisu bezali od UZ, nisu se pecali u misolovku. Na kraju je profesionalni otrov učinio svoje, i pobio sve. Na selu će mis da udje spolja. U gradu će pre kolonije da žive po rupama u zidovima i kada vidis jednog- to sigurno nije jedini u okolini.
Jeste surovo, meni bilo zao tako sve da potrujemo, ali ne možeš ni da živis sa misevima.
Imported_from_SERBIA
2010-10-09 11:24 AM
Premesti cokolade van kuce.:)))
str8
(umetnik)
2010-10-16 03:58 AM
orah prepolovis,uzmes jednu serpu i ako se secas kako se prave zamke ...poslovinu oraha uspravis i na nju naslonis serpu ,jezgro da bude okrenuto ka unutrasnjoj strani serpe ...uspeh zagarantovan ..
Lina
(registrovani clan)
2010-11-03 01:08 PM
Ovo sa serpom radi ili još bolje staklenom teglom onda ga lepo i vidis :-)
Ko zna koliko ih je doslo,proveri sve otvore ,ispod ulaznih vrata i poda koliko imaš prostora ,zidove... i sva moguća mesta i zatvori ih ,oni prolaze kroz veoma male rupe.
Mi smo ih se skroz resili kad smo nabavili macku,em sto je korisna em sto je svi obozavamo .
DrSrbivoje
(piroman)
2011-05-02 06:10 PM
Ako imaš gasne instalacije u kuci, uradi sledeće:

1. nadji izvor otvorenog plamena (bilo šta, nebitno, recimo sveca), odnesi na suprotnu stranu kuce od kuhinje. Nemoj paliti svecu.

2. Zatvori sve prozore i ventilacione otvore.

3. Idi do kuhinje i pusti gas, ali nemoj paliti sporet, već pusti da gas izlazi bez plamena.

4. Idi i zapali svecu i ostavi je tu gde je.

5. Kucu moras ODMAH napustiti. Ali bas ODMAH.

6. Hemijska reakcija u hemiji poznata kao oksidacija pobrinuce se da od miseva ne ostane ništa. Biće, prakticno, dezintegrisani.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.