Forums : Kozmetika i moda

 Comment
Frizerske usluge u BG i USA..
Decenija
2011-09-07 02:12 PM
Skoro sam se vratila sa odmora u BG i nisam mogla da verujem kako su povoljne frizerske usluge, i to ne smo za 'zapadni' dzep već i za tamosnje prilike.
Feniranje..300 dinara! Farbanje...800 dinara!

Pošto sam skroz osedela, farbam koren kod frizerke svake druge nedelje i to me kosta $95 (ukljucuje baksis...cena čak spustena jer sam redovna musterija).
E sad...znam da je u USA sve skuplje, naročito za frizerske i kozmeticke usluge, ali ovolika razlika je uzas.

Da li imate u vasem gradu (ako ste van Srbije) neku frizerku koja dolazi kod kuce i samim tim manje naplacuje jer nema troskove oko lokala?
Videla sam na internetu da je u UK sve popularnija ovakva vrsta usluge.

Sexy_guzza
(cherry bomb)
2011-09-07 07:43 PM

U USA imaš Great clips salone gdje je friziranje 10 dolara a urade ti profesionalno dok kojekakvi 'fansy' saloni skrate ti dvije ,tri dlake i naplate 100 dolara . Ako ti je sijeda kosa korijen možeš i sama da farbas
Decenija
2011-09-08 09:56 AM
Farbala sam se sama godinama i nikad nije bio isti efekat a i kosa je pocela da mi se kvari. Ipak su profi farbe bolje od onih iz dragstora.
Vagabundo_
((bas_tako))
2011-09-10 10:21 PM
Pa sad sve zavisi koje si salone obilazila u BG.
Kad sam ja živela dole oni bolji saloni nisu bili bas povoljni ali da su znali raditi,znali su,dok ovde u USA pojma nemaju!!
Za sve ove godine u USA samo je JEDNA frizerka znala da mi izvuce pramenove kakve želim,a ostale veze nemaju.Još me oderu,a izadjem nezadovoljna,još su ovo eminentni saloni mogu misliti šta bi me tek cekalo u nekom levom.

Jedino sto guzza kaže nije loše otici u te jeftinije na feniranje.

Da farbam izrastak kao ti nikada ne bih isla u salon zbog toga,danas na trzistu imaš toliki asortiman farbi,profi,organik,no ammonia... puno boljih nego sto ti jedan salon može da ponudi!
elektra4-
2011-09-23 01:37 AM
jeftini saloni za feniranje rade na principu: bogata vlasnica 8dokona) ne želi vise da radi i uzme 3-4 mlade frizerke koje samo feniraju-nemA TROSKOVA OKO FARBE I SL ALI I NE MORAJU Ništa da znaju da rade..para ide a nema muke. te mladjahne frizerke ne umeju dobro da izvuku kosu )iz korena obavezno nagklasiti)tj da bi ta fen frizura dugo trajala već padne jako brzo-kolko para tolko muzike.
Naglasavam stare kvalitetne frizerke znaju dobro izvuci frizuru na fen i cetku a ovaj jeftilen je bez veze.
skoljka
(student)
2011-09-26 06:53 PM
Slazem se, ja kad sam u Bg obvezno odradim frizuru i pramenove, pa onda tek slijedece godine kad ponovo odem, a dotad sama farbam korjenove sa dragstore markama (koje ne volim previse, al ne mogu pucati pare).
Što se tiče sisanja, mene isto tako samo jedna frizerka koja naplacuje $90 za sisanje dobro osisa, sve ostalo se ne racuna (sisam se 4x godisnje, pa trosak nije katastrofalan, a ja sam zadovoljna).
Naše frizerke super feniraju, čak i u tim najjeftinijim salonima. To meni mnogo nedostaje ovdje u Kanadi...
elektra4-
2011-09-27 07:50 AM
Zavisi, ko ima kratku kosu treab da se sisa i 1 mesecno a to je ipoak trosak. ja farbanje odmerim svaka 3 meseca znaci 4 puta godisnje i to komplet pramenovi i sve a ne samo izrast. ne zna svako da sisa i teško je to
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.