Forums : Kozmetika i moda

 Comment
Izbeljivanje zuba??
bomboneta
(student)
2011-02-04 02:47 AM
Zanima me ,da li postoji proizvod koji izbeljuje zube,ukljucujuci i plombe,posto imam plombe na prednjim zubima,tj.sve plombe???
Radila sam izbeljivanje kod zubara,laserski,ili zaboravila sam već kako se tačno metoda zove(peskuppa)najmanje tj.uopste ne ostecuje zubnu gledj,ali rezultati i nisu bili nešto vidljivi ,a za te pare,i kratkotrajni.Zanima me u Srbiji,da li može negde da se kupi neko sredstvo z izbeljivanje zuba,efikasno,nema veze ukoliko je kratkotrajno,ponavljala bih postupak,naravno ukoliko ne ostecuje zubnu gledj mnogo...Hvala !
Vagabundo_
((bas_tako))
2011-02-04 05:32 AM
Najbolje sto sam do sada probala za izbeljivanje zuba je gosmile,fantastican proizvod:)
Koristi se samo sedam dana,dva puta godisnje,rezultati su odlicni i dugotrajni i sto je najvaznije ne ostecuje zubnu gledj.
Svi ostali proizvodi na trzistu u odnosu na gosmile su bzvz.,obična sarena laza.
Ovo je americki proizvod i ne znam da li ga ima u Srbiji?Možeš da odes na njihov sajt i pogledas da slučajno ne vrse shipping za Sr. ili ako imaš nekoga da ti posalje.

http://www.gosmile.com/shop/whiten-your-teeth/smile-whitening-system-plus-six-bonus-ampoules.html
appassionata
2011-02-04 11:02 AM
Kasno, imali su 50% popusta, ali samo u utorak, prvog februara. Ja se prikljucila na FB, pa ću da cekam sledeći popust.
bomboneta
(student)
2011-02-04 11:58 AM
Hvala puno!
Potrazicu u snabdevenijim apotekama u Srbiji,a ako ne...videcu kako i šta mogu da porucim...Još jednom hvala!
Imported_from_SERBIA
2011-02-18 08:18 AM
Daj boze da ima sredstvo za beljenje plombi!
Whitestrip supreme je proizvod koji vam pomaze da izbelite zube.
Posle mozete koristiti klasik za održavanje beline zuba.
Ako koristite ovaj proizvod gledajte da je sto mladji datum proizvodnje.

ahha
(nemam)
2011-04-30 11:23 PM
Plombe se ne mogu izbjeljivati.
Najbolje je da se posavjetukes s stomatologom šta bi bilo dobro da uzimas.
pollyanne
2011-08-27 09:00 PM
Ja sam pusac - dakle problem sa bojom zuba.Bacala pare na sve i svasta i skoro mi kaže prijateljica za suncoretovo ulje-posto imam i paradentozu rece mi da ucvrscuje desni.Muckas 15ak minuta i pljunes.Nije mi rekla da beli zube međutim ja primetim da su moji zubi posle prvog muckanja znatno belji.Pa se mislim jesam ja blesava ili šta je ovo potražim u google i nađemda je to jako stara indijska metoda za jacanje imuno sistema za paradentozu između ostalog piše i da beli zube.Iskreno meni je ovo super ne steti kao neki hemijski tretmani jeftino i ima super efekat.Preporucila sam svim mojim drugaricama i čitavoj rodbini pa evo i vama ovde:))))
anastasia28
2012-10-01 06:18 AM
Ja sam poprilično sigurna da svi ti preparati moraju malo da ostete gledj. I ja sam koristila whiltestrips od colgate-a u Kanadi. Sad sam u Bosni pa ne mogu vise da ih nađem To me je primoralo da malo istrazujem i ja nadem jedan dobar prirodni izbjeljivac koji sam koristila kao djevojka a to je soda bikarbona. Totalno bezbjedna za upotrebu. Što se tiče ulja, muckanje ulja u ustima je vrlo zdravo za desni pa i za zube stim sto sam ja čula to za maslinovo ulje i još neka al se ne mogu sad sjetiti koja. Okrenimo se prirodnim stvarima, zdravije su a bogami i jeftinije.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.