Forums : Kozmetika i moda

 Comment
Don't go to the Cosmetics counter without me
Spela
(Programer)
2010-11-30 03:00 PM
Narucila sam ovu knjigu

http://www.paulaschoice.com/product/dont-go-to-the-cosmetics-counter-without-me-8th-edition/books
najnovije izdanje.
Ukratko ova zenska se bavi istrazivanjem i poredenjem razlicith kozmetickih proizvoda i procedura(ova knjiga se odnosi samo na negu lica). Poredi razlicite studije, sastojke itd proizvoda koji se nalaze u prodaji ili mozete kupiti kod kozmeticara. Ovo je 8mo izdanje knjige. Iz biblioteke sam uzela još dve njene knjige o proizvodima za kosu i inače o procedurama. Svakako preporucujem te knjige.

Ona ovako kaže;
1) zabluda je korisiti jednu liniju proizvoda za sve sto koristite jer kvalitet jedne kreme jedne linije može biti fantastican dok druga krema te iste linije ne mora da bude ni zadovoljavajuca
2) skuplji proizvodi najcesce nisu i bolji
3) svi koriste iste sastojke jer su to FDA approved sastojci sto znaci šta je pristupacno jednoj firmi pristupacno je i drugoj
itd itd

Knjiga je napisana tako što je stavila proizvode od A-Z i dala ocenu svakom proizvodu. A takode i dali se taj prizvod isplati za tu cenu.
Ako neko ima konkretano pitanje za neki proizvod. Biće mi drago da pomognem. Ili kao je neko već koristio ovu knjigu podelite mišljenje.
ecolid19
(...)
2010-11-30 11:57 PM
Imala sam i ja jednu njenu knjigu 2004-5, ima i online neke dve web strane, i vecina toga je i tamo, jedna je pristupacna za sve, a druga se placa tamo ima najnovijih informacija o proizvodima
Schwarzova
(manželka)
2010-12-14 02:20 PM
Hajde napisi šta kaže za Estee Lauder -serum Perfectionist i liniju Time Zone - nocna krema i krema za oko ociju. Hvala
Spela
(Programer)
2010-12-15 04:34 PM
Hajde napisi šta kaže za Estee Lauder -serum Perfectionist i liniju Time Zone - nocna krema i krema za oko ociju. Hvala.

Estee Lauder -serum Perfectionist
Ova preporucuje ovu kremu kao kvalitetnu medutim preskupu za to što nudi.
zZa ovu kremu ima malo poduzi opis uglavnom, kaže da sve benifite koje vidite od ove kreme su samo kozmeticke prirode, znaci koza samo privremeno izgleda bolje ali dugorncni rezultati se ne postizu.
Sve što se može naći u ovoj kremi može se naći u jeftinijim kremama (ova ne navodi koje su to). Ovi tvrde da krema potstice stvranje kolagena medutim to nije potvrdeno.
Uglavnom sve sto oni tvrde da je u kremi jeste u kremi ali krema nije ništa specijalno što ne mozete naći negdje drugo za manju cenu.

time-zone anti wrinkle Eye creme
ova kaže da ova krema za oko ociju ne sadrzi ništa specijalno u odnosu na Time Zone moisturizer iako ima dosta kvalitetnih sastojaka pakovanje joj je takvo da čim otvorite mnogi od tih sastojaka izgube svojstvo. dobar je moisurizer ali opet promene oko ociju su samo kozmeticke prirode. u svakom slučaju ne tako los ali preskup proizvod.

nocna krema time zone nema review

uglavnom za Estee Lauder line kaže da ovo sto godina brise itd. nema puno osnova i da bilo koja dobro formulisana krema sa SPF može da uradi isti posao...
ecolid19
(...)
2010-12-19 12:38 AM
Salzem se za Perfetionist, ima jako finu formulaciju, kad se namaze kozao kao da postaje gltka svilenkasta, ali ništa vise od toga.
Schwarzova
(manželka)
2011-02-17 07:48 AM
Ahoj, šta kaže „Mudra knjiga” za kozmetiku La prairie, konkretno The anti-aging collection? Jako je skupa pa da li vredi investirati. Veliko hvala
Spela
(Programer)
2011-03-17 05:49 PM
La prairie antiaging kaže da je previse skupa za ono sto nudi,
par proizvoda ima pozitivan review ali uglavnom i ti proizvodi su preskupi za ono sto je u njima. Vecina proizvoda ima negativan ili neutralan review.
bela
2011-03-24 03:23 PM
Probaj #7
bela
2011-03-24 03:26 PM
Boots #7 advanced hidration?
aqua_
2011-03-25 10:33 PM
Ne mislim da je knjiga bas najnovije izdanje (osim ako se nije pojavio update sa najnovijim proizvodima). Ja sam tu knjigu kupila za samo $7 u Loblaws-u. Knjiga je izasla prije par godina. Super je. Poucna je i govori o tome kako ne treba bacati novac na anti wrinkle kreme, kreme koje podmladjuju itd...jer sve to stvarno i nema smisla kad malo bolje razmislite. Govori i o tome da se na trzistu pojavilo jako mnogo, mnogo svakojakih proizvoda koji, eto, mogu da podmlade nas žene, da nam koza bude kako u bebe, bez i jedne bore, obecavaju sve i svasta a zapravo vam izvlace novac iz dzepa. Neko je pomenuo Este Lauder. Ima i to samo mi mrsko da sad tražim knjigu. Već je kasno. Kad budem imala vremena ukratko ću napisati nešto i koriscenju tonika, kreme za ispod ociju itd.
masha_mali
(svastanesto)
2011-04-20 11:02 PM
Ima li šta o „Bioderma” liniji, tacnije Intensive care acne-prone skin...ovo mi je preporuceno za pore na licu. Hvala unapred.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.