Forums : Kozmetika i moda

 Comment
Kako najefikasnije zategnuti/podici grudi?
Pasadena
2010-08-17 02:28 AM
Pozdrav svima, ako neko ima dobar savet ili iskustvo kako najefikasnije malo podici, zategnuti grudi , bila bih zahvalna. Posle dojenja primecujem da mi grudi nisu kao i pre :). Kako ih najefikasnije malo podici, zategnuti...? Da li možda nekom kremom, vezbama, plivanjem ili samo i jedino operativnim zahvatom...? Čula sam za kreme BOOB TUBE, kao i PALMER'S COCOA BUTTER FIRMING BUTTER, koje se koriste za ovakve svrhe. Da li ih je neko već isprobao...?
Zahvalna za bilo kakav savet ili predlog :).
Vagabundo_
((bas_tako))
2010-08-20 06:19 AM
Nikakve kremice ti ne mogu pomoći u zatezanju grudi, grudi nemaju mišiće tako da ni vežbe ne mogu biti od neke velike koristi,jedino estetskom hir. može se zategnuti opuštena koža na grudima!
pseud
2010-08-20 01:17 PM
Grudi lično nemaju misice ali sve oko grudi jesu misici tako da se redovnim vjezbanjem uz zatezanje tih ostalih misica i same grudi podizu i jacaju. Plus, možeš naći dosta vjezbi koje su bas za to 'podizanje' grudi.
Ujedno, pranje istih hladnom vodom svaki dan regenerise tu dojenjem ispijenu kozhu.
Za prirodno sam rijesenje, a sve se može samo da nije ljenosti, tako da ići pod nozh (za bilo šta) ne bi nikad nikom preporucila ako se bas ne mora.
BuBaMaJa
((t.u.z.n.a))
2010-09-17 11:53 AM
http://www.perfectwoman.com/

Probaj ovu kremu, ja sam uzela pakovanje od 3 komada, već posle prve kutije sam primetila promenu.
lilylavender
2010-11-07 09:17 AM

Pasadana, gde živis, Ja imam vezbe iz našeg casopisa Ana, od pre mnogo godina , probala sam ali nisam ih radila svako jutro.
Mogu da ti posaljem kopiju vezbi, mada je u dosta losem stanju.
Ne znam kako da ti posaljem
 Comment Remember this topic!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.