Forums : Kozmetika i moda

 Comment
Silikoni u usnama?
bomboneta
(student)
2010-08-10 07:58 AM
Zanima me da li neko ima iskustva sa tim,ili poznaje nekoga ko ima?
Dvoumim se da li da minimalno povecam svoja usta,tj.ubrizgam minimalnu dozu silikona..Raspitala sam se malo,i videla da postoji vise vrsta siliko,manje i vise kvalitetnih,ali takođe čula da se nakon nekoliko godina,silikon nepravilno rasporedi unutar usne,pa deluju krivo,usta,ili dolazi do zgrudvavanja,u pojedinim delovima...
Da li neko zna kako ili kojim putem da ne dodje do toga,i da li je uopste moguće da nema tih negativnih posledica,sa silikonima,ako da,koji silikon je u pitanju,i gde se to najbolje radi,u srbiji?
Hvala

niagara_usa
(mama)
2010-08-18 08:16 PM
koliko ja znam ovde u usa, silikon se NE ubrizgava direktno u tkivo nikada. nema tog kvaliteta silikona da je siguran za ubrizgavanje.par puta je bilo ovdje na tv kako se transvestiti i oni koji hoće promjeniti pol a nemaju lovu, idu kod „nadrilekara” koji im za male pare ubrizgavaju cist silikon u grudi. rezultati po njihovo zdravlje i estetski su strasni.
možda ti mislish na colagen, koji se koristi za povecanje volumena usana, ali za to ti stvarno treba strucnjak u tom polju jer i najmanje greške dovode do toga da izgledas ko iz najgoreg pornicha :)).
i čini mi se da se colagenske inekcije moraju ponavljati svakih 6 mjeseci, nisu to trajni rezultati.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.