Forums : Kozmetika i moda

 Comment
Arganovo ulje
fairouz
(domacica)
2010-07-17 03:29 PM
Koleginice na poslu i frizerka mi preporucise to neko marokansko, tj. arganovo ulje za kosu. Navodno, super je, hrani kosu i kozu i skracuje vrijeme susenja kose. Da li neko od vas ima iskustva sa ovim uljem? Čula sam od svih da su kupili to ulje preko interneta, sve razlicite firme, a ja sam skepticna malo, tj. bojim se da neću dobiti bas pravo ulje, a nije jeftino.
IvaSpring
2010-07-18 11:10 PM
Ja sam uzela morrocanoil masku za kosu koja je na bazi tog ulja, dobra je , kao i svaka maska , ali ništa zaprepascujuce dobro, koliko se prica o tome. ulje verovatno daje bolje rezulatate, ali ja ne bih nešto dodatno da mastim kosu.
DIDI2006
2010-07-19 07:22 AM
ja sam uzela bocicu Argonovog ulja nigdje drugo nego u Loblaws (tkz Superstore). Kostala me je $10.

Dali pomaze, imam vrlo suhu, kovrdzavu i jaku kosu, i iskreno nije mi pomoglo. koristim ga kada idem na more, pa onako kada izidem iz mora kako se mazem kremom za suncanje namazem i kosu sa ovim uljem da mi napravi fine loknice i stiti kosu od sunca.

A onako za svaki dan, pogotovo sada sa humidexom u Kanadi nije bas dobar :(
tanjica78
(u prolazu)
2010-07-26 11:19 PM
čula sam od prijateljice da je ok.. i po izgledu njene kose ništa posebno se nije poboljsala.. ja preporucujem 'virgin coconut oil' ima da se kupi u health food stores... mojoj je kosi strasno pomoglo..
Draganessa
(Projektant)
2010-08-04 01:08 AM
„Moroccanoil” je marka proizvoda za kosu koji sadrže ulje od argana, plus druge sastojke. Ja sam probala i ulje „Moroccanoil” i cisto arganovo, i „Moroccanoil” je daleko, daleko efektnije, verovatno zato što sadrzi i silikone. Ako ti je kosa toliko suva da bi je najradije odsekla, prvo probaj Moroccanoil pa onda seci ako to ne pomaze. Toliko je dobro.
anastasia28
2012-09-28 11:21 AM
Samo da dodam. Pravo cisto arganovo ulje je jako skupo tako da ako ste ga platili jeftino sigurno nije cisto pa su efekti mnogo manji.
 Comment Remember this topic!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.