Forums : Kozmetika i moda

 Comment
Letnje pantalone
-mima
(...)
2010-07-04 07:23 AM
Leti mi nepada na pamet da nosim farmerke i da se kuvam, imam i klasicne crne pantalone od tanjeg materijala ali nazalost i u njima mi je vruce, nevolim da nosim sorceve tako da sam tokom dana u pantalonama od platna u kojima priznajem mi nije vrucina ali imaju manu da se rastezu i sire tako da ponekad izgledaju vrecasto.
Koje pantalone bi mi vi preporucile.
Imala sam bele od lana koje su se skupile posle pranja i koje više ne mogu da obucem tako da vise od tog materijala ne kupujem.
-mima
(...)
2010-07-04 07:30 AM
Da dodam da sve pantalone koje sam imala od platna su se rastezale tokom nosenja i izgledale bagy.
Vagabundo_
((bas_tako))
2010-07-05 02:15 AM
A zašto ne nosiš suknju ili
Pantalone su tople i neprijatne kad je jako
Rosetta
2010-07-05 04:44 AM
Ne znam gde živis i koje prodavnice imaš u okolini, ali recimo PS... u Srbiji ima lep izbor letnjih pantalona koje nisu vrecaste i koje su jako lepe za leto. Ovde gde ja živim (Holandija) obično nađemna rasprodaji letnje pantalone u Espritu, Mexxu, Jackpotu i čak H&M, a verujem da ova tri brenda postoje skoro u čitavom svetu.
Lično, vise volim haljine, suknje i sorceve za jako tople dane, ali mislim da nije problem naći i lepe pantalone. Lan ne bih preporucila iako je jako prijatan, ali uzasno se guzva i razvlaci, pogotovo kad s pantalone u pitanju.
 Comment Remember this topic!

Looking for PomPom Keychains?
.