Forums : Kozmetika i moda

 Comment
Mary Kay, verujete li u cuda?
Straza
(trazitelj)
2010-03-23 09:12 PM
Lično poznajem osobu sa starackim pegama,koje su nestale posle primene kozmetike mary kay.Koliko vam je poznata kozmerika za suzbijanje bora ove kozmetike ili neke slične.
Zanima me samo efekat koji ste sami iskusili ili vasi poznanici ne price
Skarabej
(radoznala)
2010-03-24 07:00 PM
Trenutno koristim „Pulana” kremu za skidanje pega i fleka, nekih mesec dana.
Primecujem da mi je koza lica lepsa, one najsvetlije fleke nestaju polako, međutim skidanje fleka ne može da se postigne na brzinu, tako da na neki jači efekat mora ipak da se saceka duže.
Mislim da je neophodno koristiti tu vrstu preparata barem 3-4 meseca.
Da li Mary Kay kozmetika može da se nabavi u Beogradu?
Straza
(trazitelj)
2010-03-27 04:36 PM
Zaista ne znam,oni se fokusiraju na prodaju on line,pogledaj njihov sajt.Imaju svoje ljude,ajd da kažem kao 'trgovacke putnike'koji rade za njih.Jedan zanimljivost vezana za njih je:Njihov proizvod ako ti se nesvidja možeš da vratis bez problema i posle pola potrosene tube.Dobices drugi ili će ti pare biti vracene,to je po meni garancija kvaliteta,ali su poprilično skupi,valjda bas zbog tog.
Zoi
(manager)
2010-03-27 09:58 PM
Da li možeš da napises ime proizvodjaca za tu kremu Pulana.
Mada po postu bih rekla da se nalazis u Sbiji.
Ja sam u Kanadi i bas se zadnja dva meseca mucim ,sa nekim belim
flekam koje su mi se pojavile iznad grudi tj. celi dekolte.
Bas me uzasno nervira.Pre sam imala neke fleke ,ali tamne po vratu.
To sam uspesno skidala onom nasom kremom Kanesten,samo jedno mazanje i nestanu.Ovo sad me bas nervira kao da mi je sva koza sarena.
Ako neko ima neki predlog šta bih moglo da koristi ,unapred hvala.

o
Straza
(trazitelj)
2010-03-28 04:36 PM
Zio da ti nemas probleme sa pigmentima?
Vagabundo_
((bas_tako))
2010-03-28 07:40 PM
Od Mary Kay sam davno probala neki piling za lice,ništa posebno.
Za fleke ne znam,ja sam mami pre kupovala neku mexičku kremu sa školjkama nije bila loša,zaboravila sam kako se zove ako se setim javljam.
skarabej
(radoznala)
2010-03-30 12:07 PM
Vidi, fleke mogu da budu i zbog toga sto imaš gljivicnu infekciju, tada pomazu kreme koje su antimikotici.
Ja imam fleke po licu koje nisu zbog gljivica, već zbog sunca i ostalog.
Pulana je inače kozmetika iz Kine.
zoi
(manager)
2010-03-30 10:24 PM
Hvala svima na javljanju.
moguće da je problem pigmentacije u pitanju.
Trazi ću od mog DR. uput za dermatolaoga.
Upravo se sad gledam u ogledalo i jednostavno,sam
sarena.
Markova-mama
(sale clark)
2010-04-01 08:24 PM
Ja sam za Mary Kay čula od koleginice sa posla, žena ima super zategnutu kozu i ja je pitala šta koristi, napomenula mi je da je super i MALO skuplja. Onda sam otisla na njihov sajt i videla cene, precenjene, i uocila da možeš da radis za njih i prodajes kremu koja kosta 30 $ i da tebi ide 50% od toga. Znaci krema kosta 15$ ti dobijes 15$ i kupac lepo plati 30$. Onda sam otisla na amerciki sajt i sve to je tamo bilo skoro 50% jestinije a politika prodaje ista. Smesno zar ne??!!

Na kraju sam se muvala na E-bay i kupila komplet koji je u Ca 180 $ za 50$, koristim kreme već tri meseca i ništa nisam zadovoljna. Sad to može da bude ona politika da nekom Nivea čini cuda a nekom ne pomaze ništa zivo. Šta je u pitanju nemam pojam ali ja nikako da nađemadekvatnu kremu za moje lice.
Najveci problem mi je koza ispod ociju, ujutro imam malo podocnjake i kad se povuku onda je koza kao smrezurana , neverovatno me to nervira ali pomoći nema. Imam 41 god.

Jel' ima neko ideju šta bi bilo super za taj deo lica??

Hvala puno

Mayche
(~♥~)
2010-04-02 10:00 AM
Zoi,

Ja imam isti problem već godinama. Nekad manje, nekad vise. Kanesten mi je isto jedino pomagala, ali sam isto tako nasla kremu i ovde koja mi pomaze. Sad ne mogu da se setim imena jer sam je zadnji put koristila prošle godine u proleće (uglavnom moraju se flekice skinuti pre nego sto pocnes da tamnis od sunca - inače ostanu bele). Kad nađemime te kreme postavit ću ti je ovde i možeš traziti recept od doktora.

Inače, to su gljivice i mogu se dobiti iz raznih razloga, može biti znoj+prasina, znoj+pesak na moru, nova ne oprana odeca, plastika na grudnjaku - tu ja imam najveci problem - na ledjima gde se grudnjak kopca.

Isto sam otrila šta za mene radi je da stavim malo kaladonta preko noćina novu flekicu - dok se još može onako 'izgrebati' - tad znaš da je još uvek 'ziva' i da će definitivno pobeliti ako je ne namazes.

Upotreba probiotika (oralno) pomaze. U bilo kojoj prodavnici zdrave hrane može da se kupi probiotik oko 5-7 miliona cultures. Probiotik se koristi redovno svaki dan i sprečava pojavu tih gljivicnih flekica.
Mayche
(~♥~)
2010-04-02 10:07 AM
Ne mogu da se setim kako se zove krema ni da li se Ketoconazole prodaje u vidu kreme, ali zaboravila sam da ti napisem da sam koristila i tablete - antifungal. Dve doze Ketoconazole tableta su meni resile problem za godinu dana 100% se ocistila koza- ove godine su mi se opet pojavile na par mesta ali uglavnom u predelu grudnjaka. Uglavnom pitaj doktora za te tablete i da li ih on preporucuje.

Srećno.
zoi
(manager)
2010-04-04 12:04 AM
Mayche,hvala puno divna si.Definitivno se ovih dana moram obratit mom DR.Naravno da ću da pitam za ove tablete,obzirom da su tebi dale rezultata.Ovo je mene pocelo zaita da nervira ,imam osecaj da se sire.
Još jednom hvala puno!!!
Mayche
(~♥~)
2010-04-04 10:55 PM
Samo da dodam da je krema (a imaju i tablete) DIFLUCAN.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.