Forums : Politika

 Comment
Пентагон: сарадња Србије и НАТО–а је камен темељац
BeliVuk
2024-07-15 04:31 PM
Пентагон: сарадња Србије и НАТО–а је камен темељац одбрамбеног односа две земље​
ВАШИНГТОН- Сарадња Србије с НАТО-ом је камен темељац нашег одбрамбеног односа, која омогућава да српске оружане снаге значајно допринесу глобалној безбедности кроз учешће у великом броју мировних мисија Европске уније и Уједињених нација, изјавила је данас заменица прес секретара Министартва одбране САД Сабрина Синг.

Она је истакла да су две земље повећале војну сарадњу и да ће број заједничких војних догађаја у 2024. ускоро достићи 100. „То је повећање од скоро 25 одсто у односу на прошлу годину'', рекла је Синг, додајући да то укључује билатералне обуке, мултилатералне вежбе попут ''Платинастог вука'' и друге посете на високом нивоу.
Она је истакла да ће Србија и САД наставити да продубљују сарадњу кроз билатералне и мултилатералне вежбе, на обострану корист.

На питање Тан‌југа о ситуацији на Западном Балкану, пре свега на Косову и Метохији, Синг је рекла да повећане тензије у претходне две године посебно истичу сарадњу и партнерство САД и Србије, који обезбеђују регионалну стабилност. ''Наставићемо да пратимо ситуацију'', рекла је Синг.
https://www.politika.rs/scc/clanak/622777/Pentagon-saradnja-Srbije-i-NATO-a-je-kamen-temeljac-odbrambenog-odn osa-dve-zemlje
Вучић се фолира да је националиста, слуга НАТОу, његови тајкуни и криминалци пљачкају Србију.”
C_A_B_O
2024-07-15 04:44 PM
VIDIM da wYckY sprema Legiju na stepu...nego KOGA pa posalje? Ljubigamajka ustajace u podne, svoje batinase, zendarme ( neće jer TRBA da biju Srbe) a vojsku NE MOžE...jer je NEEEEEEEEEEEEEEMAAAAAAA
seljakipo
2024-07-16 03:22 AM
pazi: „ камен темељац ”!!!
kako, to, marketinski vristi, (svaka cas za stihoklepca,...
... tebra, hedlajn do balcaka)
..., a, kamen manji od zrna peska
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Keychain ?
.