Forums : Politika

 Comment
Жртвовани како украјина
dulebg
(posmatrach)
2024-07-13 02:21 PM
Као Украјина данас, тако је Србија жртвована 1914. за један рат који није био њен. Лепо су нам променили династију у крвавом пучу са ваљда 400 убијених, наоружали нас, опремили, дали да освојимо Косово и Македонију - само да се пркосно испречимо Немцима у њиховом плану да иду на Багдад. Као да је Багадад наш, или су можда Немци.

Потурени смо у један рат који је имао смисла за силе Антанте, а за нас никакве. Још нам је Енглеска помогла да изгубимо цвет српства преко албанских гудура и мочвара, да нам деца поумиру од изнемоглости и тифуса на Крфу.

После смо награђени Југославијом - као „сви Срби у једној држави”, уствари сви Срби под контролом католика.

Слично смо извели и у 2.св.рату - храбро се борили против окупатора, што ниједан други народ није: сви лепо дочекали Хитлера са цвећем, после и Стаљина. А ми „положили животе”, само не енглеске, ни Титов, већ своје - још милион ипо.

Тако данас Украјина гине, а Германи и Јевреји трљају руке: само нек је мање Словена, па макар њих појели Арапи.
Vartolomej
(Student)
2024-07-13 08:42 PM
Ko je nama slovenima kriv kad se ne znamo organizovano oduprijeti. Sa Rusima nas ima oko 200 miliona. Kad bi sloveni stvorili vojni savez u odbranbene svrhe imali bi trajni mir a NATO ne bi se usudio ni proviriti. Sve dok je Bugara, Ukrajinaca I Rumuna (sa predsjednikom Njemcom) NATO će da se ugodno osjeca I cacka mecku u p@cku oko Rusije. Ukrajini je Rusija nudila suverenitet pod uslovom da ostanu neutralni. Svaka suverena država bi to prihvatila jer dobija sve a ne gubi ništa. Ovako Ukrajincima je ispran mozak poslije majdana dovoljno da dobrovoljno budu topovsko meso I lak plijen za NATO.
 Comment Remember this topic!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.