Forums : Politika

 Comment
Ђоковић? Да ли је проблем што је Србин? Мекинро.
BeliVuk
2024-07-10 08:28 AM
Српски тенисер Новак Ђоковић стигао је до четвртфинала Вимблдона, тамо га чека Алекс де Минор, а меч против Холгера Рунеа обележио је „рат” Нолета и публике, као и полемика која се потом повела у јавности. Новак Ђоковић није био задовољан понашањем навијача, због тога је имао шта да им каже. Он их је поздравио на крају меча на посебан начин. - Па свим навијачима који имају поштовање хвала што су остали, њима честитам из дубине душе. А свима онима који су одабрали да не покажу поштовање, желим лакууууу ноћ. Дооооооообро вече, дооооооообро вече. Врло добро вече!

На констатацију спикера са терена да нису звиждали него подржали Рунеа, рекао је: - Не, не, ја то не прихватам. Знам да су подржавали Рунеа, али то је исто као „бууу”. Добро је, добро је, фокусирам се на људе који долазе овде, који воле тенис и цене играче, напоре. Играо сам у много тежим околностима, не можете да ме додирнете - рекао је Ђоковић.

- Рекао бих свака част. Он се бори с овим целу каријеру, да, он се храни негативном енергијом, ја сам то радио, али сам мрзео. Људи вичу против вас, надају се да ће изгубити само јер сте најбољи, они навијају само јер сте добри, навијају само због тога, зато је ишао против њих. Он је као Дарт Вејдер, ту су светске класе Рафа Надал и Роџер Федерер, ко може да се бори с њима? Нико, а Ђоковић је дошао и прекинуо је журку - каже Мекинро.

Потом, он се осврнуо и на операцију.
- Ево га човек који је имао операцију пре месец дана, он је имао 10-20 одсто шанси да игра ово, он је помислио да може да игра и да може да помогне овом турниру, зашто не добијем мало љубави кад играм против 15. на свету и против човека који није урадио ништа у поређењу са мном. Било је ту Данаца, разумем то, желимо да видимо добар меч. Али треба да поштујете величину кад је видите. Лако је бити „сувозач” сада, да пустите све, они су то радили. Али он се бори са овим 15 година, поштујем петљу да каже то тамо. Сада ће имати још више људи, он не заслужује, он нам је потребан, рекао је Мекинро и додао:

- И зашто се то догађа? Шта је урадио тако лоше? Реците било шта. Шта је проблем, да ли то што он толико жели да победи? Проблем је то што се такмичи као и сви други или исто као било ко ко је икад стао на тениски терен? Просто, не схватам зашто. Да ли је у питању његов изглед или то одакле је? Упитао је Мекинро.
https://www.novosti.rs/c/sport/tenis/1386729/dzon-mekinro-bibisi-bbc-intervju-novak-djokovic-mrze-zbog- toga-sto-srbin-vimbldon-2024-najnovije-vesti-amerikanac

Јесте 100% због тога што је Србин. Једино мрзе Русе више.
marisav
(Besposlicar)
2024-07-10 09:18 AM
Ja mislim da su Englezi i generalno Anglofili poludeli još od trenutka kada je omiljena im princeza Keti Midlton, supruga princa zvanicnog predavala pehar lično Noletu i ocigledno simpatijama pokazala da vise ceni sina sa gorovitog Balkana nego ustogljenog princa nedotipavnog. Jaddnica, od tada i oboli od zivotnog razocarenja sto mora biti žena jednog princa od lazomorne i nedotipavne dinastije, cime joj je sudbina zanaveke zapecatila zivotna zadovoljstva i zivota ljepotu.
Princa mu i brata amerikanskog playboya mogu da vole samo onakve spodobe kao ona smrknuta Markelovica koja kao da pola dana ne voli nikoga, a pola dana ni samu sebe. Takvi su im i snobovi obozavaoci kojih je pun i Wimbledon...nekad je pomagalo lizanje obilja sladoleda sa jagodama, a odskora, preko Dzonsona, Sunaka a sada i Kirnera vise ni to neće biti od pomoći u Engleskoj..Engleska moralno tone kao Titanik,,nema tu nikakve sante leda,,ali možda pristignu vatrene kugle...
dulebg
(posmatrach)
2024-07-10 06:05 PM
2/3 тениских гледалаца добију бесплатне карте од светских произвођача опреме. Они их другачије сигурно никад себи не би приуштили, због цене.

Али имају обавезу да навијају како им се тајним знаковима командује.

А Ноле знамо да је у рату са мега-корпорацијама и да им је увек крив. Не само зато што је Србин, већ првенствено зато што је Ноле.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
2024-07-11 04:46 AM
Još se sjecam nekog prenosa od prije 20-tak godina kad je Mekinro komentarisao da „treba obratiti paznju na tog mladog momka Djokovica, jer ima veliki potencijal”. U nekim aspektima su im karakteri slični i nesumljivo je da Mekinro voli i navija za Djokovica.
Publika je često na strani slabijega i mislim da je Djokovic mogao preskociti to „Goood night”. No takvi smo kakvi smo kakvi smo i iz svoje koze je teško. Ono sto je uradio i sto i danas ostvaruje na terenu nema cijenu.
Hobo
(Pacifing by force)
2024-07-11 06:15 PM
Pa dosta je i sutio ...Covek nije mogao vise da trpi a nije tu samo publika problem , problem je establishment i medije koje nešto ne smekaju Noleta najviše sto ima svoj integritet.
Da ga mediji predstave u malo lesem svetlu on bi bio heroj kao ono govno Bono (kako ga nazva Roger Waters )
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.