Forums : Politika

 Comment
Kruže kao osovi, ma kao strsljenovi!
marisav
(Besposlicar)
2024-07-10 01:48 AM
Vucic je konacno u nizu blesavljenja i omamljivanja srpske javnosti, pre neki dan konacno poceo da budi uspavano Srpstvo iz krlezijanske zagorske dremstine.
Odavno znanu cinjenicu da je Srbija pod stalnim spijunskim nadzorom, prakticno izbusena stranim sluzbama iznutra, posmatrana kao uljez na evropskom tlu kojeg bi najbolje bilo sahraniti jer dosadasnje mamljenje secerom i medom zapadnjackih aroma i ukusa nisu dale rezultate.
O nizevrednim komsijama, svima- Siptarima, Severnovardarcima, Tutabugarima, Romonjeskama, Madjaronima, iliti o vitezovskim kroatama, pa tek bosanskim poturcenjacima ili crnogorskim milogorcima nije mnogo vredno govoriti.
Vucic, naime, iznese podatke koje i te kako znamo, da zapaddnjacke letelice smrti i gadosti stalno zvrljaju oko vazdusnog prostora SRbije, a bojim se, i da ga po svemu sudeci s vremena na vreme povredjuju.
To sto lete iznad nizevrednih skupina naroda, ccije su vodje i kolovodje odavno prodale svoje i vere i vecere za jedan masni molitveni rucak kapitolskog porekla a vatikanskog tamjana nije zacudjujuce,,ali jeste ponasanje SVIH OVIH NARODA...to je ispod razine Zanzibara, Gvineje ili Solomonskih ostrva. U svim ovim udaljenim od nas prostorima narod se budi, ustaje, mnozi se i optimisticki gleda na mogućnost samoodredjenja i samozivota bez slugeraja i poniznosti tamo dalekim zapaddnjackim guzonjama, sterilnim i impotentnim.
Samo narodi u Evropi pokazuju da su Teško BOLESNI, uhvatila ih je AMEROKORONA, teski virus koji se siri preko inflatorno napumpanih sveznjeva bezvrednog americkog smeca zvanog Dolar.
Otuda spijunske naprave lete iznad Madjarske, Rumunije,Bugarske, Hrvatske, Bosne neponosne i milogorske tvorevine na bokokotorskom zalivu,,a da o siptarskim kevtalama i ne pricamo.
Gledaju i slusaju te naprave, iliti njeni kreatori kako u slavnonskim kukuruzistima pojedini slavonac prazni creva, iliti romonjeska evropska skorojevicevska glavurda drema izna Tisine plavine i ceka da upeca koju ribu kako bi familija prezivela. Gledaju i motre bosanske poturcenjake jesu li oprali noge i međunozja pre nego kroce u raketama natkrovljene nastambe sirom Balkana, iliti prate siptarske mocuge kako na Kosmetu pale još po koje srpsko selo.
Sve to nasi dragi narodi Balkana prezvakuju kao krava kad se namlati loše travine iliti malo prepuni bujnom detelinom pa joj treba bodezom otvoriti ispuhe kako bi prezivela.
Da ne dužim, NA BALKANU NI NARODA, NI LJUDI...poneki Srbin još trza nogama i bije srce junacko...ali, sve u svemu opsta krepancija na vidiku...još jedino Bulave i Sarmati sa ISTOKA MOGU DA SPASU UGLED OVE CIVILIZACIJE U SUTONU TAKO STO CE JE UBRZANO PRIVESTI KRAJU!! To zato jer evropski civilizanti su dobili KANCER koji napreduje takvom stopom na PACIJENT NEćE JOS DUGO!!!
 Comment Remember this topic!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.