Forums : Politika

 Comment
Sudija Apelacionog suda..
Milles_Broker
2024-07-09 10:48 PM
-Miodrag Majić:Vlast vlada strahom,mnoge stvari će se prelamati na pitanju Rio Tinta

Sudija Apelacionog suda i pisac Miodrag Majić u emisiji „Bez ustručavanja” govori o rudarenju litijuma i o tome da je bilo kakvo kretanje u pravcu rudarenja u dolini Jadra potpuno nespojivo sa sadašnjim trenutkom. On govori i o društveno-političkim prilikama u zemlji i kaže da je sve izvrgnuto ruglu, da će se mnogo stvari prelamati na pitanju Rio Tinta, ali i da čak ni oni koji glasaju za vlastne veruju državi. Prema Majićevim rečima u Srbiji nema načina da građani kroz institucije reše svoj problem, a 17. decembra shvaćeno je da je sprovedena sistemska prevara kada je u pitanju krađa izbora.

https://www.youtube.com/watch?v=X8FAeR_xc3o
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
2024-07-10 12:19 AM
Много тога смрди у вези са Рио Тинтом и пројектом „Јадар”.

Захуктала се Вучићева пропаганда у водећим медијима, не дозвољава се јавна расправа, оптужују се противници пројекта, којима се не дозвољава приступ водећим медијима, објављује се текст у коме се Рио Тинтов НАЦРТ студије назива СТУДИЈОМ, а скрива да се Рио Тинто на крају тог НАЦРТА ограђује од последица које рударење и процес обраде могу да створе у Србији, Вучићеви ботови чопоративно шаљу идиотске хвалоспевне коментаре подршке, ...

Сва та једнострана кампања и, у значајој мери, цензура, само појачавају сумњу да је „неко” на своју руку (што и иначе стално ради) иза леђа јавности прихватио и обавезао се да ће спровести реализацију тог пројекта.
Tehnicar
(Tehnicar)
2024-07-10 08:55 AM
Nepomenik otvoreno lobira za Rio Tinto, a i prijeti ko će vratiti milijardu dolara, koje je „neko” uzeo. Ko bi taj neko bio, ako nije onaj koji se bori kao lav za rudarenje litijuma iz novopronadjenog, nikad exploatisanog minerala jadarita.
Glavni, ali ne i jedini strani promoteri „posla veka” su nasi dragi nemci, upravo oni koji su pokrenuli i progurali rezoluciju o Srebrenici u UN-a. Nepomenik se takodjer hvali nemackom garancijima da će sve biti po najvisim ekoloskim standardima.

Kao prvo, kako može neka strana zemlja, koja će postati konkurentna na trzistu elektricnih automobila, ako uspije da dobija jeftin litijum iz razorene Srbije, da bude garant aci srbinu, i to upravo ona koja je cinila mnoge nekaznjene genocide nad često i nad srpskom djecom i nejaci.

Kako predsjednik ne vjeruje srpskim prfesorima, akademiji nauka, ugrozenim i ucjenjenim poljoprivrednicima, docim uvazava one državne predstavnike - njegove velike jarane, koji su nas bjesomucno bombardovali, pa se sada najednom brinu da nam donesu blagostanje i napredak poput Gvineji i Nigeru.
Biće valjda, da nas najednom tako zavolise zahvaljujuci kako neko ovdje kaže, Nagibu.

I da sve njegove uspjehe zacinimo uspjesnom politikom u ocuvanju KiM-e i srpskog zivlja, koji se nezasticen i totalno ignorisan od maticne države, pod terorom hapsenja siptarskih hordi, masovno iseljava sa teritorija, koje su do 2012 uspjesno branili i bile pod srpskom kontrolom.
 Comment Remember this topic!

Looking for PomPom Keychains?
.