Forums : Politika

 Comment
Napokon
vantika
2024-06-08 09:48 PM
Usvojena Srpska Nacionalna Deklaracija od 49 JEDINSTVENOH nacionalnih stavova i ciljeva koji predstavljaju kamen temeljac udruzenog nacinalnog djelovanja SVIH Srba ma gdje se oni nalazili.
To predstavlja temelj Svesrpskog nacionalnog programa i zaista početak nastanka Srpskog Svijeta koji će ukljuciti i postaviti sva glavna Srpska nacionalna pitanja, odrednice, pravce i zastitu pod jedan krov i zajednicki ujedinjen cilj svih stubova Srpske nacije.

E uzdravlje Srpska braco
e_da
(oʞɐdoɐu)
2024-06-08 09:53 PM
Uz Božju pomoć!
ofarbaniboy
(varim)
2024-06-09 10:30 AM
Pocetkom devedesetih SPO se grcevito borio da se promeni znamenje Republike Srbije,himna grb i zastava...i naravno,komunisti,balisti,madjaroni,cokalije,mrchogorci i naročhito ustaše i mondijalisti su bili zestoko protiv,na ivici besnila su bile reakcije...danas svi ponosno ljubimo nas grb i mashemo našim zastavama...himnu još nismo ispravili kako treba ali biće bice Boze Pravde...
E sad je vucic izasao s ovom idejom koju ja u mnogo konkretnijem da ne kažem ekstremnijem sadrzaju godinama ovde zastupam i šta se desava?
Svi ovi gore pobrojani opet su protiv da se Srbi okupe,porazgovaraju,pitaju jedni druge za zdravlje,probleme,mogu li se međusobno pomoći,da se proveselimo sto da ne...znachi sad korac kobajagi ljut sto vucic to „smislio” pa neće ni da chuje za nikakav srpski Sabor ili srpski svet...mda bas mu predlagach smeta...zabole me ko predlaze važno je o cemu se radi...znachi ako vucic slavi svete Ar'andjele ja da prestanem?
Ovo je stvar za koju se treba boriti i koju treba podrzati a ako znaš bolje a verujem da ima ljudi koji bi znali nek izapnu da dodju u situaciju da svoje znanje i ideje pretvore u stvarnos'...
C_A_B_O
2024-06-09 03:26 PM
SVE je to zamajavanje A KAD doJde do vratova Wucky će da's pozove na „teritorijalni HintegriHtet” i branice srpstvo KISOBRANOM da ne kažem 'urtonom
dr-mors
2024-06-09 03:59 PM
Napokon...je hrevatska reč.
vantika
=======

vatikanac, (izes mi rimu) posto je ovo srpska kafana, upotrebljavaj srpske reci.
I da, hebote papuilo!


vantika
2024-06-09 09:27 PM
Ne postoji „hrvatski”. Ako mislis na zapadno srpsko šatrovacki tj šokački to je samo jedan od Srpskih dijalekata. Napokon je srpska riječ, kao sto je i gramatika u kompletu tog tvog „hrvatskog” zapravo reformirana jezicna pravila Vuka Stefanovica Karadzica.
Ako hrvati imaju jezik, a čija im je gramatika, jer jezik nisu samo rijeci

Drugo, hrvatska kao i sve ove novonastale konjusarije od Slovenije do Rusije su vjestacke tvorevine stvoreve voljom stranog okupatora. One su ili anti-Srbije ili anti-Rusije i to im je jedini razlog postojanja. Kada bi nestalo Srbije i Rusije,..nedtale bi i Dlivenije, hrvatske, makedonije, CG, BiH...a dalje Letonije, Estonije, Moldavije, Ukrajine.

Tako da ti ta hrvatska i njihov jezik kao i zemlja postoje dok postoje Srbi i Srbija, jer da nestane Srbije, Italijan, Svabo i Madjar bi dosli po „njihovo” jer onda nema razloga da postoje za šta su napravljeni
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Keychain ?
.