Forums : Politika

 Comment
Запад помогао турцима истребити хришћане у Турској
BeliVuk
2024-06-06 02:30 AM
Запад је вековима снабдевао Турке огромним количинама оружја, омогућавајући им окупацију, геноцид, масовно силовање, покољ, терорисање и ропство хришћана на Балкану и широм света. Такође је ратовао за Турску.

Сједињеним Америчким Државама је требало више од 100 година да признају геноцид над хришћанима што су Турци починили (прави назив је истребљење). Признање геноцида од стране САД је само урађено због тога што је у лошим односима са Ердоганом. Енглеска, Француска, Немачка и многе друге западне земље су пуне арапа и других муслимана које им праве огромну штету, много више се рађају од западњака.

Постоје докази да је Запад помогао Турцима да истребе хришћане у Турској. Доказано је од Запада да ко год да је владао Србијом, Запад никада не би дозволио да Србија задржи Косово, Милошевић је чак покушао да уђе у НАТО, САД су одбиле. НАТО подржава албански тероризам против Срба. Наше братске народе су истребили у Турској.

Доказано да је лажима НАТО бомбардовао Србију и нанео јој штету већу од стотине милијарда евра. НАТО подржава Шиптарски терор над Србима на Косову, Зуроф који је директор Симон Визентал Центра у Јерусалиму и ловац на нацисте је изнео чињенице да је Хрватска фашистичка, ништа се није Хрватска променила остала је фашистичка, САД и ЕУ их подржава. Поред свега овога имамо аутошовинисте који нам дају луде агрументе да Србија треба да пристане на све што НАТО тражи од Србије. Где је логика да Србија подржи НАТО да затре Србе на Балкану?
e_da
(oʞɐdoɐu)
2024-06-06 10:11 PM
Dokazan je turski genocid nas Jermenima, koji i dalje traje i taj isti zpad ne reaguje!
marisav
(Besposlicar)
2024-06-21 08:21 AM
Saglasan sam sa 90 procenata gore recenim, s time sto treba malo precizirati. Zapadnjaci su podrzali istrebljenje PRAVOSLAVNIH NARODA, a ne hrišćana generalno...slično je sa kolonizmom, dosta je papazjanija poput BELI JE COVEK KOLONIZOVAO CRNCE, BLA,BLA,,,ne, to treba precizno reci ENGLEZI, BELGIJANCI, FRANCUZI SPANCI i sl oni su kolonizovali, istrebljivali i pljackali sve sto su nalazili sirom sveta...nema nikakvih dokaza da su pravoslavni Grci drzali kolonije daleko po Aziji, ili Jeermeni,,iliti ne daj boze Rumuni ili Srbi...to su uglavnom bila dela LOPATARA SA ZAPADA!!!
Pentium4
(master)
2024-06-23 08:29 PM
test
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.