Forums : Politika

 Comment
Чињенице зашто Запад ће остати антисрпски
BeliVuk
2024-06-04 04:25 AM
Филм „Дара из Јасеновца”, иако потресан, према сведочењу преживеле Даре, ни близу приказује стварне ужасе који су се дешавале у овом логору. Западњаци су овај филм прогласили Српском пропагандом.

Ипак, еминентни енглески историчар изнео чињенице да су усташе имале за циља истребити Србе, упоредив са холокаустом. Efraim Zuroff, познати ловац на нацисте и директор Центра Симон Визентала у Јерусалиму, изнео чињенице о фашистичкој Хрватској слављење усташа и њихово одбијање да се суоче са прошлошћу.

САД, ЕУ су игнорисале ове чињенице. Негирање злочина у Јасеновцу и усташког геноцида над Србима, као и омаловажавање патње српских жртава од Запада показује дефинитивно да Запад не жели добро Србији и Србима на Балкану. Дара из Јасеновца: Било је много горе него у филму:
https://www.youtube.com/watch?v=PqVsWY7vYU4
BeliVuk
2024-06-04 06:00 AM
Докази о геноциду над Србима су достављени Западу. Запад, Хашки трибунал је игнорисао доказе о 52 покланих Српских села око Сребренице што је и независни документарац показао Издани Град 2010. Доказано је у независном Немачком документарцу да је Запад лажима бомбардовао Србију и нанео штету многим милијардама, подржава Шиптарске терористе и против интернационалних закона отео од Србије Косово. Докле више Србија да толерише аутошовинисте који су исти као усташе?
https://www.youtube.com/watch?v=FvqHWS_4AuM
https://www.youtube.com/watch?v=jIx-T9LH2eM
 Comment Remember this topic!

Looking for Unicorn Gifts?
.