Forums : Politika

 Comment
Вучић као фол за Србију, Србија пуна криминала!
BeliVuk
2024-05-29 03:57 PM
Србија данас је ужас, корупција је огромна, криминал исто, две јако битне ствари за државу и он ништа није предузео да сведе на минимум огромну корупцију и криминал. Издао је Косово, једва чека да Хрвати и Муслимани изјаве нешто против Србије да би он могао да се фолира као националиста и скрене пажњу ствари најбитније за Србију, да сведе корупцију и криминал на минимално.

Пре пар година Шиптарски мафијаш заједно са једним из власти се сликао, и ником ништа. Опозиција је катастрофа, можда једино су изузеци Двери и Несторовић.
Starac_Foco
(--)
2024-05-29 05:31 PM
Promjeni naslov, i napisi Trudeau je ko fol za Kanadu, a Kanada puna kriminala i sve će ostati isto... Hej, ovde je jedan od većih problema postala kradja auta. Od kojih 90% zavrsi u kontejnerima koji se brodovima iz Montreala salju u Nigeriju ili „bliski” Istok. I vlasti to, ko biva, ne mogu da sprijece... Ne može da se sprijeci utovar hiljada ukradenih vozila na brodobe u luci u Montralu...??? Really???...
Tubby
2024-05-29 06:48 PM
zakonski, bar tako kažu ... dozvoljeno je da se pregleda SAMO 2-5 sutmobila u toku radnog dana??? u početku je bila prica da SVI automobili idu za istocnu evropu ... a sad je prica promenjan u nigerija, ko će ga znati šta vlasti muljaju.
Starac_Foco
(--)
2024-05-29 09:51 PM
Pa to i jes problem sto zakon u ovoj državi bukvalno stimulise kriminal.
Cuj ne smije se pregledati vise od 2-3 % kontejnera, zbog čega, ne smije država da zna ko, šta, kud i zašto salje?

A policija umjesto da juri lopove, daje savjete nama potencijalnim žrtvama, pa kaže ovako: ostavite kljuceve od auta nedje na vidnom mjestu u kuci pa kad lopovi noćiupadnu da ih lako nadju i da da vas ne uznemiravaju... Premda savjet ima logickog smisla jer bolje je da lako nadju kljuceve nego da ti dok spavas prislone pistolj na celo da te pripitaju gdje si ih ostavio, to istovremeno govori da u stvari država nema namjeru da se sprečavanjem tog ili bilo kojeg kriminala ozbiljnije bavi.

Prica da se 100,000 vozila godisnje ukrade u Kanadi, državi koja granici samo sa jednom drugom državom, i čega vrlo malo ili nimalo zavsi u toj državi, ili u samoj Kanadi, je bar 10 puta cudnija od onih zanimljivosti Vjerovali ili ne. Natovare 100 hiljada vozila na brodove i niko ništa ne vidi???

I onda kad je bas prevsilo mjeru, tj kad se broj ukradenih vozila u 2023 povecao za 250% u odnosu na 5 godina ranije (2018), država je ko malo pocela da trenira strogocu, i uhapsipla jedno 20 lopova, svi izgledaju kao azijati i takva imena i imaju. I sinoć javise - svi pusteni da se brane sa slobode, jer nema osnova da se drže u zatvoru... Dakle - pojeo vujo magarca...
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
2024-05-29 10:21 PM
Ja mislim da je u pitanju lijenost. Treba izaci iz kancelarije, obuci rukavice, otvoriti kontejner. Komplikovano.

I kad nadjes jedan kontejner sa autom, nadjes ko je platio transport. Kes nije sigurno, dakle kartica ima ime. I za mjesec dana intenzivnog pregleda i istrage zaustavis kradje.

Starac_Foco
(--)
2024-05-29 10:46 PM
Pripitao bih ovog minusara sto mi je dao minus. Je li zato što se cudim sto su lopovi, koji su na volseban način da ih niko ne vidi uspjeli da utovare hiljade vozila na brodove, pusteni da se brane sa slobode :)?
Popaj
2024-05-30 03:30 AM
Trabi kriminalni triler - spektakularna prevara u DDR-u

Ovako je čovjek ukrao Trabis iz tvornice - 1988. vijest je poput bombe pogodila DDR: Radnik je ukrao 25 ​​potpuno novih automobila iz tvornice automobila „VEB” Sachsenring. Tamo i samo tamo se proizvodi Trabant, narodni automobil DDR-a. „Trabant”, ili skraćeno „Trabi”, bio je vjeran suputnik mnogih građana DDR-a - sve do pada Berlinskog zida. A sretan je onaj tko ga ima. Jer mnogo je više ljudi koji su spremni kupiti nego automobila.
Ako želite brže doći do automobila, autobravar Thomas B. ima rješenje. Ispada da je besprijekorni obiteljski čovjek vrhunski lopov. Njegova metoda je jednostavna, ali genijalna. I samo slučajnost ga sruši.

https://www.youtube.com/watch?v=_oVZfq0rirg
Tehnicar
(Tehnicar)
2024-05-30 11:22 AM
Ovdje niko da zucne o postavljenoj temi.

Ja mogu da grijesim, ali jedan Milo Lompar je sigurno neko kome možemo vjerovati:

https://www.youtube.com/watch?v=r9v9RiGwvGs
C_A_B_O
2024-05-30 12:30 PM
MONOPOL je u kapitalizmu postavljen kao teoretski nedostizan cilj a država kao regulator...NO kako od pamtivEEEka mafijaski monopolizam postaje moguć samo u sprezi sa mafijaskom državom Dr Mafijizma pLemeniti Groff Vov BYgoYno uz nauku pokupljenu s StarTrek Voyager vlada srbijicom.Ni mafija ni država nego BORG! Kockica poslusnika sa asimilacijom po kojeg neposlusnog uz isti recept u privredi i politici.

Ne da vErujem no ZNAM da će metoda biti postavljena kao najnapredniji ekonomski trend s ciljem svEcke primEnE
eraser_s
(Biti uvek ono sto jesam-obican)
2024-05-30 04:56 PM
Kako i da ne bude puna,kad je sama vlast kriminalna i korupna? Što se tiče toga sličnu vlast nažalost imamo kao i Ukrajina i severna Koreja. Predsednik države šah figura u rukama još većih ludaka.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.