Forums : Politika

 Comment
PopajBelow viewing treshold. Show

Gde je nestalo milion svinja?
Popaj
2024-05-29 06:18 AM
GDE JE NESTALO MILION SVINJA? POSLEDNJE CIFRE U NAŠOJ ZEMLJI SU ZABRINULE I NAJVEĆE OPTIMISTE
Šta je pokazao popis poljoprivrede u Srbiji? U oborima milion svinja manje, traktori punoletni, a voze ih starci preko 65 godina starosti, stanje zabrinjavajuće.

https://www.youtube.com/watch?v=sBXJEaEofB8
Tehnicar
(Tehnicar)
2024-05-29 08:20 AM
U Srbiji je stvarnost suprotna od javno prodeklamovanog. U srpskom ekonomskom tigru, selo i poljoprivreda se sistematski unistva, jer je gazdamma globalistima (pa tako i onima na vlasti), potrebna Srbija kao kolonija, a ne kao neovisna, ekonomski jaka i samostojeca država.

Uvoz jeftine i loše hrane, preprodaja ste je unosan posao za one tajkune bliske vlascu, jer tako finaciraju skupu stranacku masineriju, a naravno i sebe same.

Likvidacija (prodaja strancima)IMT-a i Zmaja, proizvodjace dobrih i nasem seljaku cjenama dostupnih poljoprivrednih masina je bila jedna od poteza naprednjacke vlasti, postupajuci po direktivama MMF-a.
Sve ono sto je ova država stvarala mnogim decenijama razvoja, sada se sistematski unistva, da bi se strancima otvarali unosni poslovi, a vladajuce strukture punili stranacku blagajnu, a kumovi bliski predjedniku postajali bogatiji od seika.
eraser_s
(Biti uvek ono sto jesam-obican)
2024-05-30 04:31 PM
Veliki broj svinja se nalazi u skupštini. A to što je država skoro sve rasprodala pošto zašto strancima za to su najvećim delom krivi i žuti a i ova gamad gamad danas.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.